BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,00
HABER /  GÜNCEL

Anne 2 yaşındaki oğluna böyle kıydı

Bunalıma giren ve çok sayıda hap içen kadın 2 yaşındaki oğlunu gözünü kırpmadan aşağı attı.

Abone ol

Annesinin elinden tuttuğu talihsiz çocuk, birazdan olacaklardan habersiz inşaatın 7. katına çıktı. 2 yaşındaki Mehmet için bu son yürüyüş olacaktı.

Kayseri'de bunalıma girdiği ve çok sayıda hap içtiği önü sürülen anne Fatma Zehra Haksever (24), 2 yaşındaki oğlu Mehmet'i evlerinin yanındaki bir inşaatın 6'ncı katından aşağıya attı. Küçük çocuk öldü, anne polis tarafından hastaneye getirildi.


Öte yandan, F.Z.H'nin M.H. ile yaklaşık 8 yıldır evli olduğu ve oturdukları apartmana 1 yıl önce taşındıkları öğrenildi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Balseven Sokak Bakırcı Apartmanı'nni birinci katında oturan, bir fabrikada muhabeci olarak çalışan Ahmet Sefa Haksever ile 8 yıllık evli olan Fatma Zehra Haksever, saat 10.20 sıralarında evlerinin hemen yanıbaşında bulunan inşaat halindeki binanın 7'incı katına oğlu Mehmet ile birlikte çıktı. Anne Fatma Zehra, oğlunu boşluğa attı.

İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Mehmet olay yerinde hayatını kaybederken, anne Fatma Zehra Haksever'in atlayarak intihar etmek istediği ancak vazgeçtiği öğrenildi. Fatma Zehra Haksever, inşaattan polis ekipleri tarafından indirilirken, olayı duyan yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Fabrikada işçi olarak çalışan baba Ahmet Sami Haksever, olayı duyduktan sonra geldiği inşaatın yanından polis ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırıldı.

MİDESİ YIKANDI

Polis ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne Fatma Zehra Haksever'in psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, olay öncesinde çok sayıda ilaç içmesi nedeniyle midesinin yıkandığı bildirildi.

ANATEM'DE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kayseri'de inşaattan attığı 2 yaşındaki oğlunun ölümüne neden olan anne, Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde (AMATEM) tedavi altına alındı.

Sakinleştirici iğne yapılıp serum takılan anne F.Z.H, daha sonra olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Kayseri Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma ve Eğitim Merkezinde tedavi altına alındı. Anne F.Z.H'nin bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.