BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,58
ALTIN 2.491,68
HABER /  GÜNCEL

Anne 13. bölüm fragmanı bu sahne şoke etti

Anne 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemişti. Peki Anne dizisinin 13. yeni bölümünde neler yaşanacak?

Abone ol

Anne 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Anne'nin yeni bölüm fragmanı izleyenleri gözyaşına boğdu. Anne dizisinin son bölümünde Şule ile Zeynep arasındaki gerilim damga vurmuştu. Şule Zeynep'i kızını kaçırdığı iddiasıyla polislere şikayat etmişti. Peki Anne 13. yeni bölümde neler yaşanacak? Anne 13. bölüm  fragmanı ve son bölüm detayları internethaber.com'da.

ANNE 13. BÖLÜM FRAGMANI

Anne 13. yeni bölüm fragmanında Zeynep, iki polis memurunun arasında ve elleri kelepçeli halde görüldü.Turna'nın başına gelenler Zeynep'in kaçış planını geciktirecek mi? Yoksa ikisi onları bir daha kimsenin bulamayacağı uzak diyarlara gidebilecekler mi? Sinan komiserin Zeynep ile ilgili buldukları onu tutuklamasına yetecek mi? Turna'yı götürmek zorunda kaldıkları yerde Gönül ve Zeynep'i bekleyen kötü süpriz ne? Tüm bu soruların cevabı 31 Ocak 2017 Salı akşamı Star Tv ekranlarında yanıt bulacak.

ANNE SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Anne dizisi son bölümde Zeynep, Turna ve Gönül Hanım, hastane çıkışında Şule ile karşılaşmışlardı. Şule, kızını almak istese de Zeynep bu sefer sana vermeyeceğim diyerek bir taksiye atlayarak yanında Turna ile kaçtı. Gönül Hanım’ın ısrarlarına rağmen Şule, Zeynep’i hemen oradaki polislere şikayet etti. Ve kızını kaçırdığı için ihbar ettti. Anne son bölüm bu sahne ile final yapmıştı.

ANNE DİZİSİ KONUSU

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.

Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.

Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır. Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.