BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da okular tatil mi 21 Aralık valilik kararı

ANKARA'da okullar bugün tatil mi 21 Aralık Ankara Valiliği kararı. Ankara hava durumu kötü kar sert bastırdı. Peki bugün okullar Ankara'da okullar tatil olur mu gözler Ankara valiliği kar tatili haberinde.

Abone ol

ANKARA'da okullar bugün tatil mi 21 Aralık Ankara kar tatili haberi için gözler valilikte. Ankara hava durumu fena kar bastırdı hafta boyunca devam edecek. Sıcaklıkar eksi değerlerde. Peki bugün okullar tatil mi 21 Aralık kar tatili için Ankara Valiliği'nden resmi bir açıklama bekleniyor.

ANKARA'DA OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ 21 ARALIK KARARI

ANKARA hava durumu saatlik tahmin fena kar yağışı devam edecek. Ankara'da sıcaklıklar mevsim normallerinin altında. Ankara'da kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Peki Ankara'da okullar bugün tatil mi 21 Aralık Ankara Valiliği kararı. Ankara kar tatili haberi için gözler valilik sitesinde fakata şıu ana kadar gelen resöi bir kar tatili açıklaması yok.

ANKARA HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİN

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Çorum, Samsun, Amasya, Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Marmara Bölgesinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yağış alan yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların; Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana ve Mersin’in iç ve dağlık kesimleri ile Konya ve Karaman il genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20 cm ve üzeri) şeklinde olması tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.