BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da hangi mahallelerde su kesilecek ASKİ listesi

ANKARA su kesintisi vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Ankara'da tam 18 mahallede su kesintisi yaşanacak. ASKİ son habere göre Ankara'da sular bugün, yani 12 Eylül Çarşamba günü saat 06.00'dan 13 Eylül Perşembe günü saat 12.00'ye kadar akmayacak. Peki Ankara su kesintisi hangi mahallelerde?

Abone ol

ANKARA su kesintisi bugün başladı, tam 18 mahallede sular akmayacak. ASKİ son habere göre sular bugün akmayacak? Peki Ankara'da sular ne zaman gelecek, hangi mahallelerde kaç saat su kesintisi yaşanacak? İşte ASKİ 12 Eylül su kesintisi listesi...

SU KESİNTİSİ NEDENİ NE: Kızılay-Akay Kavşağı içme ve yağmur suyu boru hattı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara'da 18 mahallede bugün (12 Eylül)su kesintisi yapılacak.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından yürütülen Kızılay-Akay Kavşağı içme suyu ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları nedeniyle Çankaya'da 18 mahallede bugün su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kızılay-Akay Kavşağı'ndaki yağmur suyu ile içme suyu borularının yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

HANGİ MAHALLELERDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK: Bu kapsamda, 12 Eylül Çarşamba günü saat 06.00'dan 13 Eylül Perşembe günü saat 12.00'ye kadar Bahçelievler, Emek ve Maltepe mahallelerinin bir kısmı, Nasuh Akar Mahallesi, Yücetepe Mahallesi, Devlet Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Kültür Mahallesi, Kocatepe Mahallesi, Beştepeler Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesi, Şenyuva Mahallesi, Seyran Mahallesi ile Kızılırmak, Kızılay, Tınaztepe, Topraklıkve Mimar Sinan mahallelerinin bir kısmında su kesintisi uygulanacağı kaydedildi.