BIST 10.158
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.399,08
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu sıcaklık artıyor

Ankara'da hava durumu nasıl, meteoroloji son tahminleri açıkladı. Sabah saatlerinde buzlanmaya dikkat. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak.

Abone ol

ANKARA'da hava durumu nasıl olacak, son meteorolojik verilere göre Ankara'da sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak kar yağışı bu hafta yok. Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayları görülecek. Rüzgar ise aralıklarla sert esecek.

ANKARA'DA BUZLANMAYA DİKKAT!

Ankara bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin edilmektedir.Hava sıcaklığı bölge genelinde 2 ila 4 derece artacağı beklenmektedir. Rüzgarın güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği beklenmektedir..

kar1.20150114112134.jpg

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE SİS UYARISI: Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedirBölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin edilmektedir.

 Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-01-14-at-11.01.08-am.png