BIST 10.628
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.424,80
HABER /  GÜNCEL

Aniston, Pitt'i yerin dibine soktu

Jennifer Aniston sonunda sessizliğini bozdu! Aniston, Brad Pitt'ten neden ayrıldığını açıkladı. Aniston'un en büyük gerekçesi, Pitt'in onu aldatması oldu.

Abone ol

Magazin basını dün Jennifer Aniston-Brad Pitt ayrılığı ile ilgili yeni bir iddiayla sarsıldı. New York Post gazetesinin ünlü dedikodu köşesi "Page Six" (Altıncı Sayfa) Aniston'ın Vanity Fair dergisine bir röportaj verdiğini ve ayrılık nedenlerini ilk kez açıkladığını yazdı. İddiaya göre Aniston bu röportajda "Tabloidler aile kurmak istemediğimi, bu nedenle ayrıldığımızı yazdı. Oysa ben Brad'dan çocuğum olmasını çok istiyordum. Eşimden ayrıldım çünkü beni aldattı. Angelina Jolie için ne diyeceğimi bilemiyorum olanları dehşetle karşıladım" dedi.

Ayrılığa Zekeriya Beyaz yorumu
Prof. Zekeriya Beyaz, Haftalık dergisinin geçen sayısında Jennifer Aniston - Brad Pitt ayrılığı için ilginç bir yorum getirmişti: İşte Beyaz Hoca'nın biten evlilik hakkındaki düşünceleri: "Efendim film sahnelerinde cinsel yaklaşımlar, konuşma şeklinde ise bir sakınca yok. Ama sevişme sahneleri ister ciddi, ister şaka, ister rol icabı olsun sakıncalıdır. Film icabı da olsa bir suçtur ve bunun çok büyük günahı vardır. Eroini rol icabı da içseniz içmişsinizdir bir kere. Brad Bey'in hanımı 'Eğer o filmin içinde sevişme sahnesi olmasaydı biz asla boşanmazdık' demişti. Gayet güzel bir şey demiş, işte bakın insan tabiatı buna karşı çıkıyor. Benim dediğim noktaya geliyoruz. Jennifer Hanım da böyle şeyleri aileye yıkıcı unsur olarak görüyor. Bakınız o film evliliklerini yıkmıştır. Oyuncuların böyle sahneleri red etmesi gerekirdi."

Kaynak : www.vatanim.com

ani