Vadi Karatopraklı, O Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

Ak Parti Lykia World & Links Golf Antalya’da Toplandı

Alper TEKBAŞ alper@internethaber.com

Merhabalar,

Bu hafta sizlere Antalya'dan izlenimlerimi aktarıyorum. Yaklaşan seçimlerle oluşan Siyaset turizmi geçtiğimiz günlerde de Antalya'da etkisini gösterdi.

  

Lykia World & Links Golf  Antalya’da 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında “Türkiye’nin kararı büyümenin devamı” diyerek Ak Parti Genel Merkez Seçim işleri başkanlığı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

  

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yoğun gündeminden dolayı canlı yayınla katıldığı Toplantıya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Mustafa Şentop,  Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş,  Ak Parti Antalya Millet Vekili Hüseyin Samani,  Ak Parti Sakarya Millet Vekili Ali İhsan Yavuz ve Ak Parti Genel Merkez Yöneticileri ile 81 İlin seçim işleri, seçim koordinasyon merkezi, kadın ve gençlik kolları, seçim işleri başkanları, eğitimciler ve hukukçular katıldı.

   

Ak Parti Kurmaylarına ev sahipliği yapan turizmin Altın Adamı Y .Vadi Karatopraklı, otelcilikteki organizasyon kabiliyeti ve tecrübesiyle her ayrıntıyı birebir koordine etti.   Ak Parti Kurmaylarına, Golf turizmi, kongre turizmi, Türkiye ve Antalya’da ki otelcilik anlayışı ve dünya turizminde Türk otelciliğinin durumuyla ilgili olarak bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

  

Vadi’nin Vadisindeyiz…

Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023

AK Parti Antalya Millet Vekili Hüseyin Samani , Antalya’da ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin seçim koordinasyon ekiplerine ev sahipliği yapmak bizleri çok mutlu etti. Partimiz 365 gün seçime hazır olacak şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki seçime özel çalışma stratejilerini değerlendiriyoruz. Seçimlerin ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz Vadi’nin vadisinde mekanındayız. Turizmde de Antalya’nın sorunlarını çözmek için milletin vekili olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

  

Lykia World & Links Golf Antalya’da oldukça başarılı geçen bu önemli buluşmaya Vadi Karatopraklı ve otel çalışanları ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadılar.