Türkeş'ten Bahçeli'yi kızdıracak yüzde 4 yorumu!

Abone ol

AK Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklamalar yaptı.

Seçimden kısa süre önce kurulan zorunlu seçim hükümetine katılan ve AK Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş önemli açıklamalar yaptı.

MHP'nin oy kaybını yorumlarken, "Demek ki daha önce MHP'yi tercih eden yüzde 4 de benim gibi düşünmüş" dedi.

"Demek ki daha önce MHP'ye oy veren Türkiye seçmeninin yüzde 4'ü de benim gibi düşündü

 Tuğrul Türkeş, seçim sonuçlarını Hürriyet gazetesine değerlendirdi. Seçimlerin Türkiye açısından olumlu sonuçlandığını belirten Türkeş, şöyle devam etti:

 "Başından beri baktığım açı aynı. Türkiye'nin türbülansa girecek takati yok. Herkesin kendisine bakması lazım. Keşke Türkiye'ye istikrarı getirebilecek ve tek başına iktidar olabilecek iki parti olsaydı da halk birini seçseydi. Ancak sadece AK Parti vardı ve halk AK Parti'yi seçti. HDP'nin ve MHP'nin parlamento dışında kalmasını da istemezdim. Kalmadıklarına sevindim" dedi.

"MHP'nin seçim sonucuyla ilgili ise, "Demek ki daha önce MHP'ye oy veren Türkiye seçmeninin yüzde 4'ü de benim gibi düşündü ve AK parti'ye yöneldi. Ya da ben onlar gibi düşündüm" diye vurguladı.

Günün Önemli Haberleri