"Tatili Bir Bilene Sor"

2019 yılında tatilin püf noktalarını, tur programlarını, gezilecek, görülecek, keşfedilecek yerlerini, yurtiçi ve yurtdışında trend tatil adreslerini ve daha fazlası

Alper TEKBAŞ alper@internethaber.com

Tatil artık hayatımızın her alanında…

2019 yılında nereye tatile gitsem? Hangi turları tercih etsem? Hangi tur destinasyonları daha popüler? Her daim tercih edilen vazgeçilmez tur programları nelerdir? Fiyatları nasıldır?  Acaba bütçeme uyar mı? Bir tatil programını satın alırken nelere dikkat etmeliyim? Diye uzayıp giden sorular, araştırmalar, dost tavsiyeleri, internet sitelerindeki yorumlar, sosyal medya üzerinde yapılan araştırmalar derken "Tatili Bir Bilene Sor” sloganıyla 25.yılında yepyeni ofisinde tatilcilerin güvenine layık olmuş istikrarlı tur programları tecrübesiyle profesyonel ekibini bütünleştiren Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ile keyifli bir sohbet sıcaklığında tatili konuştuk.

Dünyayı bir bilene sor

Ali Ren Geyiğine bak

Işıl Cağ Kebabı ye

Emel Maldiv’e gel

Sizler için 2019 yılında tatilin püf noktalarını, tur programlarını, gezilecek, görülecek, keşfedilecek yerlerini, yurtiçi ve yurtdışında trend tatil adreslerini ve daha fazlasını deneyimli turizm insanı Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran’a sordum.

2019 yılının en favori bölgeleri arasında yurtiçinde öne çıkan Kars gezilerini söyleyebiliriz. Özellikle kışın Çıldır Gölü’nün buz tutması sonucu hem çok keyifli aktiviteler hem de görsel efektler yaşama imkanı sunan bölge, Doğu Ekspresi treni yolculuğuyla tatilcilerimize özledikleri nostaljiyi yaşatıyor.

Yurtdışında ise gastronominin öne çıktığı gurme programları daha fazla talep görüyor. Alsace, Provance gibi programlara yoğun ilgi var.

Ayrıca kışın kuzey ışıklarını görme imkanı yakaladığımız Lapland gezileri de son birkaç yılın en favori turları arasında…

Sömestr tatilinin yaklaşmasıyla birlikte kayak turlarımız da yoğun talep alan yerler arasında.. Pek çok kişi, çocuklarıyla yurtiçi ve yurtdışında tatil yapmak istiyor. Yurtiçinde Erciyes, yurtdışında ise ekonomik tatil anlamında Bansko öne çıkıyor.

Tatil planları yapılırken erken rezervasyon hem yurtiçi hem de yurtdışı gezilerinde çok ciddi avantajlar sağlıyor.

Koşulsuz İptal Sigortası Getiriyoruz

Yurtiçinde var olan koşulsuz iptal sigortası ilk defa, Prontotour tarafından yurtdışı turlarında da 2019 için kullanılacak. Böylece misafirlerimiz çok daha rahat bir şekilde ileriye dönük erken rezervasyondan faydalanabilecekler.

Halkımızın bildiği, güvendiği ve referansı olan turizm acentelerini seçmesinin çok önemli olduğunu söylemek istiyorum. Bu nedenle de gidecekleri tur programının detaylarını çok iyi incelemeleri gerekiyor. Sunulan hizmetlerin, otelin yeri gibi bilgileri iyi tahlil edip, karşılaştırmalarını öneriyorum. 

Erken Rezervasyon Alan Kazanıyor

Bu arada Prontotour’un 2019 erken rezervasyon fırsatları başladı. Yüzde 20/25 gibi indirimlerin yanı sıra bazı paket turlarda yüzde 40’lara varan indirimler olabiliyor. Bu da misafirlerimize çok ciddi tasarruf imkanı sağlıyor. Ayrıca 2019 yeniliklerimiz arasında gemiyle St. Petersburg, Helsinki, Stockholm şehirlerini kapsayan, 2 bin 500 TL gibi bir fiyatla yeni bir paket programı süper fırsat olarak sunduk. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz .

Tatil tadında kalın...