Otelcilikte Satış ve Pazarlama Deneyimi

Calista Luxury Resort Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Gençay, esnek ve yeniliklere adapte bir anlayışa sahip olmalısınız diyor...

Alper TEKBAŞ alper@internethaber.com

Merhabalar,

Sizlere turizm ve otelcilik dünyasında daima geleceğe bakan adam Mustafa Gençay’ı takdim etmek istiyorum.

İşte huzurlarınızda otelcilik dünyasına kendisine özgü satış ve pazarlama anlayışıyla dünden bugüne yarınları planlayan, içerik ayrıcalıkları ve üretkenliğiyle etkin bir fark yaşatan, telkin ve yönlendirmeleriyle ekibiyle bütünleşen, “hayır” demeyi sevmeyen evetlerin nasıl başarıldığını yaptıklarıyla kanıtlayan bir isim.

                

All İnclusive Sistemin ülkemizde uygulanmaya başlanıldığı dönemlerden itibaren bu konseptin uygulanmasında, içeriğinin geliştirilmesinde aktif rol alan, Magic Life ve Rixos ile başladığı turizm sektörüne yıllardır emek veren ve geçen zamanı, tecrübelerini, yarınlara taşımasını bilen Mustafa Gençay, açılışından bu yana Calista Luxury Resort ile Türkiye turizmine ve otelcilik anlayışına deneyimlerinin ışığında kalite ve standartlar getirmek için dünyanın dört bir yanında, sektörel pazarda gösterdiği gayret ve çabalar ile Türkiye turizmini ön planda tutarak Calista Luxury’i doğru tanımlamalarla dinamik, kendi kaynaklarıyla reklam ve marketing çalışmalarında aktif olarak ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

         

Tatil yapacak kişi kendisini iyi hissedebileceği bir otel markasını tercih etmek ister. Araştırmalarını yapar, tavsiyeler alır, işte tam bu noktada da  kusursuz  otelcilik anlayışıyla Calista Luxury Resort ve ayrıcalıkları devre girer.

          

“ 12 ay boyunca açık olan otelimizde çok yönlü, farklı taleplere cevap veren ve kalitesinden asla taviz vermeyen ve sürekli nasıl daha iyisini sunarız diye düşünen ve uygulayan bir otelcilik anlayışına sahibiz  Avrupa, Balkan – Baltık, BDT, Ortadoğu, Golf, Mice, Futbol ve tüm pazarlarda en efektif şekilde yer alıyor ve bunu hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan, tamamen kendi imkanlarımızla yapıyoruz” Diyor Mustafa Gençay.

         

Mr.Calista Gürsel Kaya, Mustafa Gençay'ın İzinde...

Hortumdan sürekli akan su ile herkes araba yıkar. İş, bir kova su ile arabanın içini ve dışını komple yıkayabilmekte. İşte biz bunu yapıyoruz. Efektif bir şekilde durmaksızın çalışıyoruz. 

          

Başta Almanya olmak üzere Rusya ve dünyanın her köşesinden kamp için Calista’mızı tercih eden Futbol takımlarıyla ilgili menajerler ile görüşmelerimize hiç ara vermiyoruz. Bizi mutlu eden takımların Calista’dan ziyade destinasyon olarak Türkiye’yi seçiyor olmaları.

       

ESKİSEHİRSPOR - KAYSERİ ERCİYES SPOR - FC SAABRUCKEN  - REDBUL LEIPZIG - SINGAPOUR MILLI - METALURG DONETSK - FC KUBAN – WINTERHUUR -  FC ANZHI -  JOSKO RIED - POGON  SZCZECHIN - FC KUBAN - LUXEMBOURG MILLI - METALURG DONETSK - REDBULL LIEFERING  - AARTHUS  GF - REDBUL PASCHING - FC KUBAN - FC IRTISH - METALURG DONETSK - AVUSTURYA U 19 - FC URAL – FC BAYERN MÜNCHEN – WERDER BREMEN – SCHALKE 04 ve birçok başka Futbol takımı Türkiye’yi ve Calista’yı tercih etti.

       

Mice organizasyonlarında aktif rol alıyoruz; dünyaca ünlü markaları Calista’mızda ağırladık ve yılda bir gerçekleştirdikleri Event’lerinde Türkiye’mizi seçmelerine vasile olduk. TOTAL – CATERPILLAR – MERCEDES – TOYOTA – UNILEVER – ECZACIBAŞI – KALE KİLİT – ADIDAS – PHILIPIS gibi dünya markaları eventleri esnasında Türkiye’nin tanınmasında rol oynamışlardır.

        

Mustafa Gençay markasına yakışan bir açılım;

Turizme kazandırılacak kalite ve hizmet standardı, Türkiye’yi daha talep edilir bir destinasyon haline getirecektir. Otelin mimari yapısından oda set-up larına; verilen hizmetten uygulanan konsepte kadar, bir kalite ve hizmet standardı olmalı. Bizim çabamız hep bu yönde oldu. Hedefimiz, sektör olarak Turizmde gelişimi sağlamak ve Türkiye’nin kazancını arttırmak. Bireysel düşünmeyi sektördeki iş arkadaşlarımıza haksızlık addettik ve hep biz olarak düşündük. Birlikte hareket edip birlikte kazanmayı hedefledik. Kaliteyi ve hizmeti üst seviyede tutmak için belli bir harcama yapmanız gerekir. Bunun belli bir gideri vardır. Bu giderin üzerine diğer maliyetleri koyup odalarınızı fiyatlandırdığınızda, istediğiniz kalite doğrultusunda bir fiyata ulaşırsınız.

         

Calista olarak fiyatlardaki kararlı tutumumuz, kalite ve üst segment hizmetinde ödün vermez yapımız, misafirlerimizin % 100 memnuniyetiyle ödüllendiriliyor, bu da bizi farklı bir haz veriyor, misafirlerimize kendilerine özel bir duygu yaşatıyor. Konsept yeniliklerimizi ve 2014 yaz eventlerimizi misafirlerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

         

Misafirlerimize daha özel bir hizmet felsefesi ile 2014 Yaz ve 14-15 Kış sezonuna bu düşüncelerle hazırlandık. Bu yenilikleri misafirlerimiz daha rahat etsin, koca yıl içerisinde kendilerine hediye ettikleri bir haftalık sürenin tam olarak tadını çıkartsın, hem eğlensin hem de dinlensin diye düşündük.

          

Türkiye Turizminin çıtası yükselsin ve hak ettiği yeri bulsun. Tüm sektöre bu vesile ile hedeflerin gerçekleştiği, bol kazançlı ve sağlıklı bir sezon dilerim diyen Mustafa Gençay ; öz güveni, dolu dolu geçirdiği yılları, yollarıyla otelcilikte isminden söz ettirmeyi biliyor…

Tatil tadında kalın.