Muharrem İnce'den flaş açıklama

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den şaşırtan bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu'nun istifasının istendiği ortamda sessizliğini bozan İnce, "Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın." dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Karayalçın'ın Ankara Hoşdere Caddesi'ndeki ofisinde bir araya geldi. İnce, Karayalçın ve Öymen, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

24 Haziran seçimleri sonrası adı CHP'nin genel başkanlığına gösterilen Muharrem İnce, seçimin ardından "koltuğu bırak" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu için “Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız." ifadelerini kullandı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Karayalçın'ın Ankara Hoşdere Caddesi'ndeki ofisinde bir araya geldi. İnce, Karayalçın ve Öymen'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP Genel başkanlığını konuştukları düşünülüyor. 

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMASI:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu görüşme gerçekleşirken kameralar önüne çıkıp İnce için geri vites yaptı denilen şu sözleri söyledi:
-"Herkese açık ve net söylüyorum, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir. Onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz bir dava adamıyız, biz ilkelerin insanıyız."

Kılıçdaroğlu'ndan yeni Muharrem İnce açıklaması

'Kılıçdaroğlu teşkilatlara HDP'ye oy verin diye mesaj gönderdi'

Günün Önemli Haberleri