Mehmet Özhaseki'den "sahte senet" yorumu: Ortada bir define var, bölüşürken kavga çıkmış

Abone ol

Sahte senet iddialarıyla ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ortada bir define var, bunu bölüşürken kavga çıkmış, benim anladığım bu" dedi.

Mansur Yavaş'la ilgili iddialara ilişkin konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ortada bir define var, bunu bölüşürken kavga çıkmış, benim anladığım bu" dedi.

Çukurambar'daki bir otelde Türk Hukuk Enstitüsü Derneği üyeleriyle bir  araya gelen Özhaseki, konuşmasına Çanakkale şehitlerini anarak başladı.

"Ortada bir define var bunu bölüşürken kavga çıkmış"

Özhaseki, Çanakkale'de 104 yıl önce olduğu gibi Haçlı seferleri ve  onlara karşı mücadelenin devam ettiğini söyledi. Yerel seçimlere sayılı günler kaldığını ve seçim çalışmalarına  projelerini anlatarak devam ettiğini ifade eden Özhaseki, Yavaş'ın ise "sahte  senet" iddialarına konu olduğunu belirtti. Özhaseki, "Ortada bir define var, bunu bölüşürken kavga çıkmış, benim  anladığım bu." diye konuştu. Definecilikle uğraşanların bunu bulmaları halinde mutlaka kavga  ettiklerini kaydeden Özhaseki, doğru, makul ve helal işlerde bunların  yaşanmayacağını sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri