Kılıçdaroğlu yine baltayı taşa vurdu!

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez baltayı fena taşa vurdu. TBMM'deki grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun bir fotoğraf üzerinden anlattığı hikaye uydurma çıktı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu kadıncağızın tanzim satış mağazasına gidecek parası bile yok" diyerek grup toplantısında fotoğrafını gösterdiği kadın konuştu. Geçimini hayvancılıkla sağladığını ve çöpten hayvanlar için artık topladığını söyleyen kadın, Kılıçdaroğlu'nun kendisini afişe ederek rencide ettiğini ileri sürdü.

Kemal Kılıçdaroğlu, Salı günü TBMM'deki grup toplantısında fotoğrafını gösterdiği kadın ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını göstererek kendisini afişe ettiğini ve utandığını söyleyen kadın, çöpten hayvanlar için atık topladığını bunu yapmaya da devam edeceğini anlattı. İşte o kadının anlattıkları:

"DÖRT KATLI EVİM VAR"
"Yanımızda büyük marketler var, dönerci var. Kırıklarını artıklarını atıyorlar ben de alıp hayvanlara veriyorum. Bunu her zaman yapıyorum yapacağım da. Beni ne kadar rencide ettiler bunun farkında değil mi Kılıçdaroğlu? Gelip bana sorsaydı aç mısın diye? Benim maddi durumum gayet iyi. Benim dört katlı evim var, aylığım var. Allahıma çok şükürler olsun benim muhtaçlığım yok. Çok rencide oldum hakkımı sonuna kadar da arayacağım. Çok üzüldüm, intiharı bile düşündüm. Yemin ediyorum balkondan kendimi atıyım da kurtalayım dedi. Utandım, niye sallıyor böyle?"

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında AK Parti afişi önünde çekilen bir fotoğrafı paylaşmış, kadının parası olmadığı için tanzim satış noktasına gidemediğini ve çöpten yiyecek topladığını ileri sürmüştü.

Günün Önemli Haberleri