Kendi dışkısını yiyen Prof!..

Baştan uyarayım, bu yazı midenizi bulandırabileceği gibi, sizi yeme içmeden kesebilir. Onun için eğer mideniz bulantı konusunda hassas ise lütfen bu yazıyı okumayın!

Süleyman ÖZIŞIK suleyman@internethaber.com

Baştan uyarayım, bu yazı midenizi bulandırabileceği gibi, sizi yeme içmeden kesebilir.  

Onun için eğer mideniz bulantı konusunda hassas ise lütfen bu yazıyı okumayın. Kendinize güvenseniz dahi, yemekten hemen önce veya sonra okumasanız iyi edersiniz.

"Bir şey olmaz, okuyacağım" diyorsanız, buyurun, başlıyorum. 

Kendisine bilim insanı dediğimiz Celal Şengör bir açıklama yapmış. Açıklamasında, hem kendi dışkısını hem de hayvan dışkısı yediğini açıklamış. 

Detay merak ediyorsanız, anlatayım. 

Bir sözlük sitesinin yazarı kendisine, "Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?" şeklinde saçma bir soru sormuş.

Hani azıcık normal olan bir insan, bu soruyu es geçer, ya da soru sorana haddini bildirir değil mi? Bizimki bunu yapmak yerine soruya gayet ciddi şekilde cevap vermiş. Demiş ki:

"Evet yedim. Hatta onun dışında İsviçre'de benim doktora alanımda otlayan ineklerinkini de yedim. Dağ keçilerinin de yedim. Özellikle insan dışkısı acıydı. Ötekiler de tatlıydı ama insanınki kadar acı değildi. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener."

Eskiden yaramazlık yaptığımızda ve komşumuz şikayete geldiğinde büyüklerimiz, "Ne b.k yedin" diye bize fırça atardı. Meğer bu argo sözün geçmişi Celal Şengör'e dayanıyormuş da haberimiz yokmuş!

Bizim bakmaya iğrendiğimiz şeyi beyimiz afiyetle yemiş!

Biz ne günah işledik de böyle insanlara denk düştüm büyük Allah'ım!

Elin bilim adamları elektriği, telefonu, arabayı, televizyonu, radyoyu, interneti, bilgisayarı bulur. Çağımızda yaşayanlardan bazıları uzayda yaşamın şifrelerini kırmaya çalışır. En dandik olanı bile akıllı lens bulmuş düşünün artık. 

Bir de bizimkilere bakın!

En iyimiz kendi b.kunu yiyor!

Yetmiyor, gördüğü diğer canlıların b.kunu yiyor. 

"Ya canım sen bu b.ku niye yedin?" diye soruyorlar, "Aromalarını merak ettim, yedim" diyor!

Canına yandığımın dünyası!..

Sokakta biri bunu yapsa, deli diye tımarhaneye tıkarlar ama isminin başında Prof. yazınca, istediğin boku yiyorsun ve sana bilim insanı diyorlar!

Şimdi bu adama dönüp, "Hocam Doğu bölgelerini gezip de hangi dışkı daha acı bir araştırır mısınız? Ona göre pul biber siparişi vereceğiz de" şeklinde bir talepte bulunsak saygısızlık etmiş olur muyuz?

Ya da birileri çıkıp, "Değişik lezzetler tatmak için bizim helaya da bekleriz" dese, bu bir davet mi yoksa hakaret olur?

Sahi...

Bu arkadaş geçmişte Osmanlı padişahlarına "Enayi, salak" falan diye hakaret etmişti değil mi? Bu adam akıllı, dünyaya bilmem mkaç yüz yıl hükmeden Osmanlı sultanları ise akılsız, enayi ve salak öyle mi? 

E valla bu aklı iyi değerlendirmek lazım o zaman! İSKİ yönetimine çağrımdır. Bir dakika bile tereddüt etmeden bu adamı işe alın. Alın yahu vallahi pişman olmazsınız.  

Aksine, geri dönüşümde çağ atlarsınız!