GELİNİM MUTFAKTA

Kanal D'de hafta içi her gün saat 12:15'te ekrana gelen Gelinim Mutakta'da her hafta cuma günü bir yarışmacı eleniyor, her pazartesi elenen yarışmacı yerine yenisi dahil oluyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Fatih Ürek üstleniyor. 

Gelinim Mutfakta'nın Formatı Şöyle: Yarışmada gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

Gelinim Mutfakta'da beklenen oldu! İşte kazanan ve elenen gelin
Gelinim Mutfakta sonuçları Kübra'nın işi çok zor Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı Kübra'dan kritik puan Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı Ezgi'nin işi bu sefer çok zor Gelinim Mutfakta Kübra'ya bakın Erzurumlu kaynana Nurten kimdir Gelinim Mutfakta'da bugün kim elendi işte haftanın birincisi Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu Gülcan'ın işi çok zor Gelinim Mutfakta sonuçları belli oldu işte çeyrek altını alan gelin Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı işte 29 Ocak Salı sonuçları Gelinim Mutfakta'nın Diyarbakırlı gelini Gözde kimdir kaynana Sevinç nereli Gelinim Mutfakta kim elendi 2 gelin altın bilezikleri paylaştı Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu üç gelin başa baş gidiyor Gelinim Mutfakta'da bugün ne oldu işte gün birincisi Gelinim Mutfakta gelin Gülcan ile kaynana Besime kimdir Gelinim Mutfakta'da kim elendi iki yarışmacı birinci olunca bakın ne yaptılar Gelinim Mutfakta'da işler kızıştı! İşte bugünün birincisi Gelinim Mutfakta'da bugün ne oldu? İşte kazanan isim ve gün sonuncusu Gelinim Mutfakta sonuçları işte çeyrek altının sahibi gelin Gelinim Mutfakta'nın vejetaryen yarışmacısı Simge'ye bakın kaynana Songül nereli Gelinim Mutfakta'da kim elendi birinci olan gelin çekilme kararı aldı Gelinim Mutfakta'da gün birincisi belli oldu işte çeyrek altının sahibi