Erdoğan İstanbul'da çağrı yaptı! Ne olur bize yardımcı olun!

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için çağrı yaptı. Erdoğan ''Kartal'da yaşadığımızı yaşamamak için tedbirimizi almamız lazım. Ne olur bize yardımcı olun? Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mitinglerine İstanbul'da devam etti. İstanbul Sancaktepe'de halka hitap eden Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Kartal'da çöken binayı hatırlatan Erdoğan kentsel dönüşüm için vatandaşlara çağrıda bulundu. Erdoğan ''Kartal'da yaşadığımızı yaşamamak için tedbirimizi almamız lazım. Ne olur bize yardımcı olun? Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın'' açıklamasında bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Ne olur bize yardımcı olun!

İlçemizde vatandaşlarımızın tabu sorunu var. Bunu yüzde 95 oranında çözdük. Toplam 3 bin 163 parselde 5744 Sancaktepelinin sorunun çözdük. Kartal'da yaşadığımızı yaşamamak için tedbirimizi almamız lazım. Ne olur bize yardımcı olun? Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın. Biz de oraları yıkalım ve gönüllük esasına dayalı olarak yeni konutlarımızı yapıp halkımızı taşıyalım. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yaptı mı? Var mıydı böyle bir şey? CHP köprüye de karşı çıktılar. Birinci, ikinci köprüye de karşı çıktılar. Marmaray'a da karşı çıktılar.


Bunu Bay Kemal'in adayları bilmez

Geçenlerde İstanbul'da bu CHP'nin bir adayı var ya...Çıkmış diyor ki, "AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok. Kreş yok" diyor. Yahu İstanbul'da bir aday tanıtımı yapmak istediniz nerede yaptınız? Haliç Kongre Merkezi'nde yaptınız. Eğer bir tane kongre merkeziniz olsaydı giderdiniz orada yapardınız. Niye Haliç Kongre Merkezi'ne geldiniz? Demek ki sizde yok. Ama AK Parti o Sütlüce mezbahanesini kültür merkezine dönüştürdü. Şimdi orası pırıl pırıl. Karşımda da Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi var. Şimdi Bay Kemal bunları bilmez. Ama Bay Kemal'in gönderdiği belediye başkan adayları hiç bilmez.

3 bin yataklı şehir hastanesi yapıyoruz

İsmail Erdem kardeşimizle beraber burada çok hizmetler yaptık. Buraya 400 yataklı devlet hastanesi yaptık. Bunu yeterli bulmadık. Anadolu yakasının en büyük şehir hastanesini burada kuruyoruz. 3 bin yataklı şehir hastanesini buraya Sancaktepe'ye kuruyoruz. Bütün Anadolu yakası sağlıkta hizmeti buradan alacak. Şu anda ihale hazırlıklarını yapıyoruz. Bunlar Bay Kemal'ın SSK genel müdürü olduğu dönemdeki hastaneler değil. Onun yalancılığı yargıyla müseceldir.

Günün Önemli Haberleri