Conrad Hilton'un sözlerini hatırlattı...

Şehir otelciliğinde Hilton İzmir, insankaynaklarıyla farkını hissettiriyor.

Alper TEKBAŞ alper@internethaber.com

Merhabalar,

Bu hafta Travel Turkey İzmir’de TAFED’e bağlı İzmir Aşçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu III.İzmir Enternasyonel  Yemek Yarışması  nedeniyle İzmir’e yaptığım seyahatte konaklama yaptığım Hilton İzmir Otelinin çalışanlarının uluslararası otelcilik anlayışında bir otelin başarılı misafir memnuniyeti odaklı, otelin kapısından giren birbirinden farklı profildeki misafirlerini üstün hizmet anlayışıyla memnun eden bir ekip ruhunu Hilton İzmir Otelinde her zaman olduğu gibi aynı istikrar, aynı profesyonellik ve duruşta görmek beni son derece mutlu etti.

              

Son zamanlarda otelcilik dünyasında şehir otelciliğinde görmeyi arzuladığım bu başarılı ekip gerçekten övgüyü hakkediyor.  Bu başarının baş mimarlarından Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan ‘ı tüm içtenliğimle kutluyorum. Profesyonel bir otel yöneticisinin dünü, bugünü, gelişimi ve rol modeli olarak çok iyi bir örnek olduğu için Hilton İzmir Otelinde çalışan ekibin gözlerindeki ışık mesleklerine ve çalıştıkları kuruma olan saygı ve sadakatlerini çalıştıkları departmanın görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde icra ettikleri için.

       

                 

 Hilton İzmir ’de Hizmet Otele Gitmeden Başlar

Çekim kostümlerim modacım Nevin Alp tarafından ben otele girmeden bir gün öncesinde ulaşacak şekilde kargoya verildi ve ben telefonla otel ile iletişime geçtiğim an itibari ile güvenli bir şekilde konaklama periyodumun en güzel şekilde geçeceği hissiyatıyla gönül rahatlığıyla İzmir Hilton Oteline ulaştım.

                 

Hilton İzmir Otelinin kapıdaki dormenleri, girişteki güvenlik görevlileri, bellboyları, ön büro da çalışan ekibi, misafir ilişkileri departmanı, bar ve servis hizmetleri, executive lounge birimi, laundry ve oda hizmetleri gerçekten işlerini büyük bir hassasiyet, nezaket, özen ve misafir memnuniyeti odaklı ağırlamak bir sanattır diyerek yapıyorlar.

            

Hilton İzmir Otelinin Genel Müdürü ekibini çok iyi şekilde motive etmiş. Bir otelin fiziki kondisyonu bir yana çalışan profesyonel, istikrarlı ekibinin fark ve kattığı değer diğer yana.

            

İzmir’de tanık olduklarım ve yaşadıklarım bana tüm dünyadaki Hilton Oteller Zincirinin Kurucusu Conrad Hilton‘un şu sözünü hatırlattı “dünyayı konukseverliğin ışığı ve sıcaklığıyla doldurmak hep bizim sorumluluğumuz oldu ve olmaya devam ediyor” bu vesile  ile Hilton İzmir Otelinin Misafir İlişkileri Müdürü  Hakan Guruşçu ve güler yüzlü enerjisi hiç düşmeyen ismi Korhan Polatkan’ı ve tüm İzmir Hilton ekibini tebrik ediyorum. Hilton İzmir, İzmir’de otelciğin zirvesi ve bir konaklama ritüeli…

Tatil Tadın Kalın