Cemal Kaşıkçı için 150 kamera inceleniyor! 7 şüpheli tespit edildi

Abone ol

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili olarak 150 kameranın görüntüleri incelemeye alındı. Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili 7 şüpheli tespit edildi...

SUUDİ gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan'ın İStanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili olarak 150 kameranın incelendiği belirtildi.

GİRİŞİ NET GÖREN 2 KAMERA VAR... NTV'nin haberine göre güvenlik güçleri konsolosluğu net olarak gören 2 kamera olduğunu vurguladı. Konsolosluğu net gören iki kamerada Kaşıkçı'nın çıkış görüntüsü bulunamadı.

KAMERADAN 7 ŞÜPHELİ ÇIKTI... Güvenlik güçleri 150 kamera görüntüsünü inceliyor. Kamera görüntülerine göre 7 şüphelinin tespit edildiği ifade edildi. Suudi Arabistan'dan gelen şüpheli 7 kişinin Türkiye'de 2,5-3 saat kaldığı bildirildi.

KAŞIKÇI'DAN 30 DAKİKA ÖNCE GELDİLER... Bu 7 şüphelinin Kaşıkçı konsolosluğa girmeden 30 dakika önce konsolosluğa girdiği ve 14.00 sıralarında da ayrıldığı güvenlik birimlerinin tespitleri arasında. 

ÜÇ FARKLI YÖNE GİTTİLER... Konsolosluktan çıkan 3 aracın farklı yönlere gittiği ve bu araçlardan ikisinin plakasının tespit edildiği açıklandı. 

Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri