Bir sürpriz görüşme daha

Abone ol

Şevket Kazan bu hafta içerisinde CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la gizli bir görüşme yaptı.

Saadet Partisi'nde Erbakan taraftarları yeni bir kongre için bastırıyor. Numan Kurtulmuş'a bayrak açan ekibin önde gelen ismi Şevket Kazan CHP'nin perde arkasındaki etkili ismi Önder Sav ile görüşmesi gündeme bomba gibi düştü.

ÖNDER SAV: KABİNE ARKADAŞIM

CHP Genel Sekreteri Önder Sav görüşme talebinin Şevket Kazan'dan geldiğini açıkladı. CHP Gençlik Kolları toplantısına katılan Sav, görüşmeyi doğruladı. Sav "Kazan kabine arkadaşımdır. 1974'te beraber görev yaptık. Zaman zaman haberleşiriz. Ziyaret yapmak istediğini söyledi biz de kabul ettik." dedi. Görüşmenin içeği hakkında bilgi vermedi.

NUMAN KURTULMUŞ ERBAKAN'A NE CEVAP VERDİ? 
Erbakan ile Numan Kurtulmuş biraraya geldi. Zirvenin perde arkası için tıklayın

İMZALAR PAZARTESİ VERİLİYOR

CNN Türk'e konuşan Kazan ise olağanüstü kongre toplanması için Pazartesi topladıkları imzaları noter kanalı ile genel merkeze ileteceklerini açıkladı.  

Habertaraf adlı internet sitesinin haberine göre Şevket Kazan, görüşme içeriğine ilişkin "CHP'nin "kongre partisi" olarak bilinmesi nedeniyle Önder Sav'la kongre usulüne ilişkin bilgi alışverişinde bulundukları" açıklamasını yaptı.

"TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE ETMEK İSTEDİK"

Kazan, Önder Sav'la yaptıkları görüşmeyi doğrularken, "Sayın Sav eski bir dostumuz ve aynı zamanda meslektaşımız. Kendileri kongre partisi olarak tanındıkları için, kongre konularında bilgi alışverişinde bulunduk. Kendileri sık sık kongre yapıyorlar. Biz de kongre sürecimizde herhangi bir usul hatası yapmamak için kendilerinin tecrübelerinden istifade etmek istedik. Bu görüşme Sayın Sav'la benim aramda yapılan kişisel bir görüşmeydi. Bunun size kadar ulaşmış olmasına hayret ediyorum" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri