Balayı otelleri ve tatil

Balayı çiftlerine, hayatlarının en unutulmaz tatilleri için Antalya, Fethiye, Marmaris, Bodrum'da lüks ve konforlarıyla hayalleri süsleyen otel adresleri...

Alper TEKBAŞ alper@internethaber.com

Merhabalar,

Gözlerinizi kapatıp hayal etseniz hangi otelde balayı yapmak isterdiniz?

2014 yaz sezonunda balayı için hangi otele gitmeliyim diyorsanız işte sizlere balayı tadında, ülkemizin farklı tatil bölgelerinden özenle seçilmiş balayı otelleri yazı dizisi…

    

Balayı tatiline nereye gitmeliyiz? Hangi otelde kalmalıyız? Balayı konseptleri nelerdir? Mutluluğa ilk adımı atacağımız bu özel zaman diliminde düğün telaşı, ev kurma ve daha birçok yorgunluğumuzu unutturacak hayalimizdeki balayını yaşayabileceğimiz, pişman olmayacağımız bir tatil yapmak istiyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz kafamız karışıyor diyenlerdenseniz çok haklısınız ama yurtiçi tatil için ülkemizin tatil bölgeleri ve otelleri bütün endişelerinizi ortadan kaldırabilecek çeşitlilik ve hizmet kalitesine sahip. Tek yapmanız gereken balayı bütçenize, seçeceğiniz tatil bölgesine ve tarihine uygun özelliklerdeki oteller içerisinde en çok istediğiniz ve biz bu otelde balayımızı yapmalıyız diyerek karar vermeniz. Dost tavsiyeleri, acenta yönlendirmeleri, sinema, televizyon, yazılı ve görsel medya, internet, radyo programları gibi bir çok etken tatil ve otel seçimlerinizi etkiliyor.  Bu kararı alırken damat adaylarının müstakbel gelin adaylarının en çok istediği oteli tercih ederek rezervasyon yaptırmaları önemli bir husustur.

    

 Balayı otelleri yazı dizisinin ilk bölümünde biz otele gidelim ve otelden hiç çıkmayalım, odamız çok güzel olsun, denizi plajı, konforu, yiyecek içecek hizmetleri ve diğer detaylarıyla elimizi sıcak sudan soğuk suya vurmayalım ve biz mutluluğumuzun tadını çıkaralım diyorsanız isminden bulunduğu bölgede övgü ile bahsettiren, ayrıcalıklı hizmet anlayışlarıyla mimari yapılarıyla ve daha birçok ayrıntılarıyla sizleri en özel günlerinizde ağırlayacak o otellerden bazıları;

     

Calista Luxury Resort

Antalya Belek’te bulunan ve 2014 yaz sezonu yenilikleriyle, plajdaki konforundan kişiye özel olanaklarına, farklı lezzetlerinden lüks SPA sına, dünyaca ünlü yılhdızların ve şovların Calista gecelerinde buluşacağı üst düzey otelcilik anlayışının yaşanıldığı ve yaşatılacağı bir otel.

     

Calista ailesi mutluluğa ilk adımı attığınız balayı tatilinizde misafir memnuniyeti ve sadakatiyle rutin otelcilik anlayışını bir kenara bırakıp mimarisi, dizaynı, konsepti, tecrübeli personeli ve kalitesi çevreye olan duyarlılığı, sunduğu hizmetlerin bütünü üst segment otelcilik anlayışıyla, ismini aldığı kusursuz güzeller güzeli kraliçe Calista’ya yakışan muhteşem bir balayı tatili için tereddüt etmeden  güvenle, gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz otellerin başında geliyor. Sunduğu ayrıcalıklarla da balayı çiftlerine göz kırpıyor.

     

CALISTA BALAYI PAKETİ

Sevgili Çiftlerimiz!

Birbirine söz verip "Evlilik Yemini" ile yaşamların birleştiren ve "Kutsal Evlilik Bağı" ile birbirine bağlanan çiftlerimiz, sizinle bir ömür boyu hatırlanacak ve yeni hayatınızın başlangıcı olan Balayı günlerinizde Calista Luxury Resort Size kapılarını açıyor.

Unutulmaz Balayı Tatilinizi ebedileştirmek için iç ve dış güzelliğin temsilcisi Tanrıça Calista'dan ismini alan Calista Luxury Resort, çarpıcı mimarisi ve mükemmeliyetçi servis anlayışı ile kusursuz bir balayı tatili sizleri bekliyor.

Balayı çiftlerine özel uygulanan servisimiz aşağıdaki gibidir;

•             Müsaitliğe bağlı olarak oda Upgrade

•             Odada ücretsiz Şampanya

•             Ücretsiz Taze Çilek Tabağı, Karışık Taze Meyve Tabağı

•             Ücretsiz Çikolata Tabağı, Türk Tatlıları Tabağı

•             Özel Nevresim Takımı // Günlük değişim

•             Odada Taze Çiçek ile özel Süsleme // Günlük kontrol(değişim)

•             Özel Banyo Set-Up (Özel Şampuan, Duş Jeli, Sabun vs. cilt temizleme ürünleri) // Günlük kontrol(değişim)

•             Özel Havlu – Bornoz – Terlik

•             2.Gün odaya ücretsiz kahvaltı

•             1 defa ücretsiz “a la carte rest.” rezervasyonu

•             Sahilde bulunan Pavillon rezervasyonunda %50 indirim

•             Çifler (2kişi) masaj rezervasyonu yaptırmaları halinde 1 defaya mahsus %30 indirim

      

"THE HARMONY of ROMANCE" balayı paketi içeriği

Ürün veya Hizmet adı    Servis Ücretleri

Özel giriş işlemleri          

Giriş günü odanıza taze çiçekler              

Giriş günü odanızda 1 şişe şampanya    

Giriş günü odanızda çikolata ile kaplanmış taze meyve çeşitleri

Balayı süresince her gece odanıza "Tatlı Tabağı" servisi

Odalarda Calista Luxury Resort logolu bornozlar              

İstek üzerine günlük odanızda kahvaltı                

Giriş günü odaya Kalp Şeklinde pasta   

Size özel 2 kişilik mum ışığında romantik A'la Cart akşam yemeği             

Özel gidiş-geliş Havaalanı – Otel transfer hizmeti            

Geç Çıkış (oda da çıkış günü 17:00'e kadar kalabilme)    

Spa: Vip Lounge* ve Romeo & Juliet Package**    

      

Hillside Beach Club

Muğla ilinde Fethiye’de zor beğenenlerin gözdesi ve müdavimi olduğu, çam ormanlarıyla çevrili Kalemya koyunda özel konumuyla kalite, spor, eğlence, ve kendine özgü otelcilik anlayışıyla vazgeçilmezlerden. Fethiye bölgesinde muhteşem bir balayı için ilk sırada yer alan Hillside Beach Club denize sıfır özel plajıyla da dikkatleri çekiyor.

      

Hillside Beach Club’da mutlu çiftlerin sonsuza dek sürecek bir sevgi temasına dair özel

konaklamaları için romantik bir oda ile küçük sürprizler ve detaylar Hillside ayrıcalıkları arasında.

        

D- Hotel Maris Datça

Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası’ndaki eşsiz konumu ile dünyanın en sıra dışı otellerinden biri olan D-Hotel Maris, 2014 yaz sezonuna da beklentilerinizin ötesinde yeniliklerle merhaba diyor.

D-Hotel Maris’in imzası olan her biri farklı konseptte beş plajının bembeyaz kumları... Bu yıl da beş plaj için Mısır’dan tonlarca özel kum geldi. Vücuda yapışmayan, ne kadar sıcak olursa olsun ayak yakmayan bu kum misafirlere Datça Yarımadası’nın benzersiz doğasında eşsiz bir deniz keyfi yaşatıyor. D-Hotel Maris’in Ege’nin tarifsiz berrak sularıyla birleşen özel beyaz kumlu muhteşem plajları, Maldivlerin hayran olunan doğasını gölgede bırakıyor.

       

New York, Dubai, Londra gibi dünyanın önde gelen metropollerinde gurme damakların eşsiz duraklarından çağdaş Japon mutfağının benzersiz örneklerini sunan Zuma, geçtiğimiz yaz D-Hotel Maris’te pop up olarak belirli bir dönem seçilmiş menü ürünleriyle yer almıştı. Zuma’nın yaz boyunca gerek otel misafirleri gerekse çevre koylara demir atan yatların ilgisi neticesinde Zuma, 2014 yaz sezonu boyunca tam konsepti ile hizmet veriyor. Koyun 180 derecelik manzarasını ayaklar altına seren, dünya çapında ödüllere sahip Zuma, paylaşılmak üzere ortaya servis edilen 'izakaya' konsepti temelinde restoran, lounge ve bar bölümlerinin yanı sıra robata grill ve sushi counter seçenekleri sunan üç mutfaktan oluşuyor. Zuma’da ayrıcalıklı lezzetlerin yanı sıra Zuma’nın olağanüstü yetenekli miksolojistleri ve DJ performansları misafirlere bambaşka bir deneyim yaşatıyor.

     

Xanadu Island

Bodrum Akyarlar’da bir adanın üzerinde konumlanan otel, sadece balayı çiftleri için özel süitleri, SPA paketleri, Al Carte Restaurantlarında rezervasyon ayrıcalıkları, balayı çiftlerine özel sürprizleri ile denizin üzerinde bir balayı tatili için düşünebileceğiniz özel bir otel…

     

Golden Savoy Hotel

 Lükste zirve

En yüksek standartları yaşatmak için 2014 yaz sezonunda Bodrum’da sahil şeridinde bir saray yavrusunu andıran Golden Savoy, her bir misafirine özel olarak butler hizmeti, bronzlaşmadan parfüme, güzellik bakımına kadar en iyi ayrıcalıkları Ege denizinin 360 derece deniz manzarası ile yaşamak isteyenler için sarayın merakla beklenen kapıları aralanıyor. Lüksün zirvesinde hayallerinizi farklı kılacak oldukça iddialı bir balayı için keşfedebileceğiniz bir otel.

      

Saray mimarisi tarzı ve ayrıcalıklı servis kalitesi ile Avrupa ve dünyada da dikkatleri üzerine çekiyor.

       

Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa

Çeşme’de balayı bir başkadır diyorsanız, denizinin rengine büyüleneceğiniz tutku dolu bir balayı tatili için bir Çeşme klasiği olan Sheraton Çeşme Hotel’de aynı zamanda Türk mutfağının ve gastronomi dünyasının vazgeçilmez ismi Rahmi Yılmaz, kendine özgü hazırladığı rengarenk makaronlarıyla ve eşsiz lezzetleriyle balayı tatilinize eşlik edecektir. Özel Plajı ve İskelesi, servis kalitesi her zaman ayrıcalıklı Çeşme klasiği Sheraton Çeşme Hotel balayı konseptiyle tercihlerinizin arasında olabilir.

Balayı otelleri yazı dizisini sizlerle paylaşmaya  devam edeceğim...