BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
SAĞLIK

Ameliyatsız yüz gençleştirme teknolojileri nelerdir?

Dr. Hüseyin Tırman, ameliyatsız yüz gençleştirme teknolojileri hakkında bilgi verdi. Doktor Hüseyin Tırman, hangi hastaya hangi tedavinin uygulanması gerektiği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Günümüzde insanlar daha iyi, daha sağlıklı ve daha çekici görünmek için ameliyatlarda ve ameliyat sonrası süreci yaşamadan başka formüller, başka yöntemler aramakta. Kemik dokusu,yağ dokusu, kas dokusu ve ciltte oluşan değişimler için yeni yöntemler geliştirimeye devam ediliyor.


Ciltle ilgili sorunlar 2 başlık altında ele alınıyor.


1- Cildin kendi elastikiyeti


2- Cildin mevcut olan kalitesi, üzerindeki izler, lekeler ya da dolaşıma bağlı veya içeriğini kaybetmesine bağlı sorunlar olarak ele alınabilir.


Ameliyatsız yüz gençleştirme teknolojilerinin amacı nedir?


İnsanların operasyonlara başvurmadan kendilerini nasıl iyi hissedebileceklerini, eski görüntülerine nasıl kavuşabileceklerini programlamak ve bu programlamadan sonra zaman içinde hastanın daha sağlıklı, daha genç ve daha çekici bir görünüme kavuşmasını sağlamak.


Ameliyatsız yüz gençleştirme teknolojileri neler?


İnsan ömrünün uzaması ile beraber ameliyatsız gençleştirme teknolojileri de insanların hayatında daha fazla yer bulmaya başladı. Bu yöntemler içinde özellikle cildi gerebilen ve lastikiyet sorunlarını halleden sorundalar terminift, u-therapy ve fibroblass kök hücre dediğimiz uygulama hastalardan olumlu dönüşler alan uygulamalar. Daha küçük sorunları halletmek için ise oksijen terapileri, led ışık terapileri, prp'ler, lazerler tedavinin başlıca seçeneklerinden.


Hastaların tedavileri nasıl belirleniyor?


Hangi hastaya hangi tedavinin uygulanması gerektiği ise kontrol sonrası oluşturulan programla belirlenmekte.

Sitene Ekle
Etiketler