BIST 10.241
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.376,16
HABER /  GÜNCEL

Altınokun çekilmesi ona yaradı

AK Parti adayı Turgut Altınok'un çekilmesi ile birlikte Keçiören'de ibre ondan yana dönmüş görünüyor. MHP çok iddialı geliyor.

Abone ol

MHP Keçiören'de bu sefer çok güçlü bir adayla yarışa katılıyor. İlçede hemen her kesimin sevgisini kazanan; gençliği, sempatikliği ve bilgi birikimiyle seçmenlerden yoğun ilgi gören Şükrü Şahin, Ak Parti Adayı Turgut Altınok'un adaylıktan çekilmesiyle şansını daha da arttırmış görünüyor.

"Çatışmaya değil, çalışmaya geliyoruz" sloganıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Şahin'in sekiz sayfalık seçim bildirgesi; projeleri konusunda geniş bir kitabı var. Ayrıca internet sitesinde, her şeyini açıkça anlatıyor. Yani şeffaf aday olmayı tercih ediyor..

Şükrü Şahin; Keçiören'in her sokağına gereken tüm hizmetin götürüleceğini vaad ediyor. Şahin, "Yeniden Keçiören için, Keçiören'de yapacak işi kalmayanlara inat, Keçiören'i bir dünya kenti yapmak adına projelerimizle geliyoruz. Çatışmaya son vermek, çatışma kültürünü hizmet ve adalet kültürüne çevirmek için geliyoruz" diyor.

2 Yabancı dil bilen Şahin, dünyadaki modern, yaşanabilir kentlerdeki başarılı çalışmaları Keçiören'de de uygulamaya koymak için gerekli çalışmalara seçimlerden hemen sonra start vereceğini de ayrıca taahhüt ediyor..