BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.412,15
HABER /  EKONOMİ

Alternatif Bank Genel Müdürlüğüne atama

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Alternatif Bank Genel Müdürlüğü görevine Ozan Kırmızı atandı. Kırmızı'nın atama kararı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) onayının ardından kasım ayında yürürlüğe girecek.

Abone ol

Alternatif Bank Genel Müdürlüğü görevine Ozan Kırmızı atandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Alternatif Bank'ta yeni bir dönem başlıyor. Alternatif Bank Yönetim Kurulu, Ozan Kırmızı'nın bankanın yeni genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi olarak atandığını açıkladı.

Ozan Kırmızı'nın atama kararı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) onayının ardından kasım ayında yürürlüğe girecek.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Kırmızı, finans ve muhasebe alanındaki yüksek lisans derecesini Macquarie Üniversitesi'nden aldı ve son olarak Stanford Üniversitesi'nde liderlik programını tamamladı.

Kırmızı, 2006'da katıldığı ING Türkiye'deki kariyeri boyunca dijital ve bireysel bankacılık alanında çeşitli yönetsel roller üstlenerek sektöre örnek teşkil eden yenilikçi pek çok dijital hizmet ve uygulamanın hayata geçirilmesine liderlik etti.

Ozan Kırmızı 2020'den bu yana ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı ve ING Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlenmekteydi.