BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,87
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş 31 Mart seçim tercihini açıkladı

24 Haziran seçimlerinde Temel Karamollaoğlu'na desteğini açıklayan MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş 31 Mart seçimlerinde de Mansur Yavaş'a destek vereceğini açıkladı.

Abone ol

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti. Türkeş, "Yavaş'ın seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyorum" dedi.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti.

Yavaş görevini layıkıyla yerine getirdi

Mansur Yavaş'ın hayatı boyunca milliyetçi görüşünden ödün vermemiş bir siyasetçi olduğunu söyleyen Seval Türkeş, Yavaş'ın Beypazarı Belediye Başkanlığı görevini başarılı şekilde yürüttüğünü ifade etti. Türkeş, "Bu uzun görev süresince şahsıyla ilgili hiçbir olumsuzluk gündeme gelmemiş, görevini layıkıyla ve dürüst bir şekilde yerine getirmiştir" dedi.

Ankara'nın sorunlarını çok iyi biliyor

Yavaş'a başarılar dileyen Türkeş, "Mansur Yavaş, Ankara'nın sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunların çözümü için önemli projeler hazırlamış bir siyasetçidir. Sayın Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum"  diye konuştu.

24 Haziran seçimlerinde Karamollaoğlu'na destek verdi

Seval Türkeş 24 Haziran seçimlerinde de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na desteğini açıklamıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yeni seçim anketi EMAX'tan geldi 34 ilin sonuçlarına bakın hangi ili kim alacak
Foto Galeri Yeni seçim anketi EMAX'tan geldi 34 ilin sonuçlarına bakın hangi ili kim alacak Galeriye Gözat