BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Almeda Abazi'den Hakan Hatipoğlu'na ayar

Almeda Abazi Survivor 2015 All Star'da son bölümde elendi. Almeda Suvivor macerasını noktalarken Acun Ilıcalı Survivor kameralarına bomba sözler söyledi.

Abone ol

Survivor All Star son bölüm de Almeda Abazi Merve Oflaz ile çıktığı adada kalma mücadelesinde kaybetti. Almeda Abazi, Survivor All Star'a veda eden isim oldu.

Almeda Abazi, Survivor'a veda ettikten sonra adada ki en büyük pişmanlıklarını, arkasında bıraktığı arkadaşlarını ve bundan sonra neler yapacağı hakkında Survivor kameralarına çok özel açıklamalar yaptı.

SURVIVOR BENİM İÇİN BİTTİ

Şuan duygularımı çok anlatamıyorum çok yeni olduğu için... Benim Survivor'da ki hedefim birleşme partisini görmekti. Demek ki hayırlısı böyle olmasıymış. Survivor benim için bitti. Çok üzülüyorum çünkü Merve'yi ve Anıl'ı arkamda bıraktım. Merve'ye üzülüyorum. En son Ahmet'ten sonra çok üzüldü.

ekran-resmi-2015-04-03-11.22.14.pngSURVIVOR ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

HİÇ BİRŞEY YEMEK İSTEMİYORUM

Bu Survivor çok farklı bir şey. Adada'yken hep çıkınca hemen bir şeyler yiyeceğim diyordum ama şuan o kadar üzgünüm ki hiç bir şey yemek istemiyorum. Benim çikolata krizim vardır mesela ama canım onu bile yemek istemiyor. Şuan sadece ailemi görmek onlarla konuşmak istiyorum. Çünkü onları çok özledim.Yemeği bıraktım bu Survivor çok başka bir şey çünkü.

ekran-resmi-2015-04-03-11.42.47.pngHAKAN'DAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

Hakan'dan değil lider hiç birşey olmaz. Hakan önce kendi grubunu yönetsin. Ondan sonra bizim takımın liderliğini yapmaya kalksın ki onu bile yapamaz. Anca rüyasında yapar


AHMET DURSUN'UN GİDİŞİ BOZDU BİZİ

Ahmet Dursun'un adadan zamansız gidişi bizi çok bozdu. Bizi derken beni, Anıl'ı ve Merve'yi... Biz çok iyi anlaşıyorduk. Ahmet takımı çok iyi yönetiyordu. Ahmet gidince hepimiz boşluğunu hissettik.

SERENAY'I ÇOCUKÇA BULUYORUM

Serenay'ın kafasında sürekli planlar var. Sürekli birilerinin üzerine planlar yapıyor o yüzden Serenay'ın bu hallerini ben çocukça buluyorum.

MERVE OFLAZ KENDİNİ BENİMLE KIYASLIYOR

Merve Oflaz bence beni kendisiyle kıyaslamaktan vazgeçsin. Çünkü oyunlarda ben Merve'nin kazandığı bir oyunu hatırlamıyorum. Bu çok bariz görünüyor.