BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Almanya'da Nihat Hatipoğlu izdihamı

Duisburg'taki kitap fuarında konferans ve imza gününe katılan ünlü ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu'na büyük ilgi gösterildi.

Abone ol

Almanya'nın Duisburg kenti yakınlarında bulunan Rheinberg kasabasında düzenlenen kitap fuarında konferans ve imza gününe katılan ünlü ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, ziyareçilerin ara ara izdihama dönüşen yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Rheinberg'te düzenlen ve dün sona eren Astec Kitap Fuarı'nda konferans ve imza gününe katılan  ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, takipcilerinden yoğun ilgi gördü.

İKİ SAAT KİTAP İMZALADI

Fuar alanında bulunan ve izleyicilerin tıka basa doldurduğu konferans bölümünde konuşan ünlü ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, kendi anlatım tarzıyla takipcileriyle sohbet etti.Konferansın ardından kitap imzalayan Hatipoğlu, yoğun izhiham nedeniyle yaklaşık iki saati aşkın kitap imzalamak durumunda kaldı.

Her yaştan insanın Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu ile fotoğraf çektirebilmek için bir birleriyle yarışırken, Nihat Hatipoğlu'nun bu tekipcilerinin isteğini geri çevirmemek için büyük gayret gösterdiği gözlendi.

HASRET GİDERDİK

Habercilere konferansını değerlendiren Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, "yurtdışında yaşayan insanlarımızla buluşmak beni mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, hasret giderdik. Onlara, çocuklarını dinimizi ve dilimizi öğreterek yetiştirmeleri gerektiğini tavsiye ettim.Gurbette yaşayan insanlarımıza, Allah güç-kuvvet ve huzur versin" diye konuştu.