BIST 10.198
DOLAR 32,15
EURO 35,02
ALTIN 2.460,16
HABER /  GÜNCEL

Alkollü gençler Marmaris'i karıştırdı

Alkollü üniversiteli gençler Muğla Marmaris sokaklarını karıştırdı. O anlar kameralara böyle kaydedildi.

Abone ol

Muğla'nın Marmaris İlçesinde ellerindeki içki şişeleriyle caddede şarkı söyleyip otomobilleri durduran aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir grup gencin taşkınlığı DHA kamerası tarafından görüntülendi.

Çevreye zarar verip tuvaletlerini yapan, otobüs durağı ve ankesörlü telefona tekmeler atıp yumruklayan gençler, polisin gelmesiyle kayıplara karıştı. 

TELEFON VE OTOBÜS DURAKLARINI TEKMELİYOR

Marmaris İlçesindeki Ulusal Egemenlik Caddesi ve Eski Datça Yolu'nun kesiştiği kavşakta, ellerindeki içki şişeleriyle şarkı söyleyip naralar atan bir grup gencin taşkınlığı DHA kamerasına yansıdı. Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 13 kişilik grubun yoldan geçen otomobilleri durdurup, ankesörlü telefon ve otobüs duraklarını tekmelemeleri, sokak ortasına tuvaletlerini yapmaları saniye saniye görüntülendi.

POLİS GELİNCE KAYIPLARA KARIŞTILAR

Etrafa küfürler savuran alkollü grubun taşkınlığı nedeniyle uyananlar durumu polise bildirdi. Kavşağa gelen polis, gençlere dağılmalarını söyleyip ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra yeniden biraraya gelen 18 ile 25 yaş arasındaki gençler, kendilerini uyaran Muğla Üniversitesi Sağlık Yüksek Meslek Okulu'nun özel güvenlik görevlisiyle de tartıştı.

Yaşananlara tepki gösteren çevredekilerin uyarılarını da dikkate almayan grup, taşkınlık yaparak yürümeye devam etti. İkinci kez polisin geldiğini fark eden gençler kaçıp izlerini kaybettirdi. Olayla ilgili çalışma yapan polis, gençlerin izine raslamadı.