BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.465,12
HABER /  GÜNCEL

Alkol zehirlenmesi 2 can aldı

4 arkadaşın doğum günü kutlaması ölümle bitti. İlk belirlemelere göre aldıkları alkol nedeniyle 4 arkadaştan 2'si hayatını kaybetti.

Abone ol

Bir gecekonduda kalan Gürcistan uyruklu 4 arkadaş doğum günü kutlaması yaptı.

Alkol alan arkadaşlar sabaha doğru rahatsızlanınca durumu cep telefonuyla bir arkadaşlarına bildirdi. Gecekonduya gelen İlhan Sarı dört arkadaşı baygın halde görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kişiyi tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Baygın halde bulunan diğer iki kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Dört arkadaşın geçici işçilik yaptığını belirten İlhan Sarı ‘Ben tekstil işi yapıyorum. Kendilerini günlük olarak zaman, zaman çalıştırdım. Bana kalacak yerlerinin olmadığını söylediklerinde bu gecekonduyu tutmaları için aracı oldum. Telefondan haber alıp geldiğimde baygın haldelerdi. Doğum günü kutlamış ve alkol almışlar. Jandarma ve ambulansa haber verdim’ şeklinde konuştu.

Gürcistan uyruklu dört arkadaşın turist olarak Türkiye’ye geldikleri öğrenilirken, jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.