BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.431,93
FENERBAHÇE

Ali Koç Yıldırım Demirören açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, son dönemlerde yapılan hakem hatalarından dolayı bir basın toplantısı düzenliyor. Ali Koç: ''Yıldırım Demirören göreve devam etmemeli'' dedi.

Fenerbahçe, son zamanlarda maçlarında yapılan hakem hatalarından dolayı bir basın toplantısı düzenliyor. Başkan Ali Koç ve yöneticiler, gündeme ilişkin konularda açıklamalar yapıyor. Toplantıda ilk olarak hakem kararlarıyla ilgili 9 dakikalık bir video izletildi. Ali Koç: ''Yıldırım Demirören göreve devam etmemeli'' dedi.

- "Kulüpler Birliği'nin bildirisine imza attığınız için pişman mısınız?" sorusuna yanıt veren Koç, ''Hakemler insandır, hata yapabilir diye ilk söyleyen biziz. 'Benim taç atışım verilmedi' diye ortalığı yangın yerine çevirmedik. İmzamızın arkasındayız." dedi.

- Fatih Terim'in sözlerine katılmıyorum. Aslında biraz kurnazlık yapılıyor. O bildiri bir kulübe karşı yapılmadı. Hakemlere düdük astırılmasına karşı olduğumuzu söyledik. Ayrılan MHK Başkanı da ne zaman konuşsa, hep bir Galatasaray maçı sonrası oluyor. Olay son derece bilerek çarpıtılmıştır. Trabzonspor maçından dolayı gönderilmedi. O hata bardağı taşıran son damlaydı dendi. Ama başka türlü düşünülürse Trabzonspor maçlarında hata yapmayın dendiği anlaşılabilir.

- Hiç lobimiz olmadığı söyleniyor. Hatta çok efendi olduğumuz. Federasyona ne kadar çok insan sokarsan o kadar hakkını koruyabilirsin. Bu da sistemin ne kadar yozlaştığını göstermektedir. Her kulüpten 3'er kişinin atanmasının yanlış olduğunu düşünüyoruz. 

Sitene Ekle