BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
GÜNCEL

14 Şubat Türkiye Gündemi

14 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan bağımlılık ile mücadele genelgesi

Uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıkları ile kumar, teknoloji bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklarla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürülmesi amacıyla "Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulu" Cumhurbaşkanı Yardımcısının başkanlığında yeniden oluşturuldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan liste talimatı! Dokunmayın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için hazırlanan aday listelerine dokunulmaması talimatını verdi. Kılıçdaroğlu, listelerde sadece kadın ve genç kotalarına uyumun kontrol edilmesini istedi.

Soylu: FETÖ ile ilgili 1 milyon 150 bin dijital veriyi çözdük

İçişleri Bakanı Soylu, "FETÖ ile ilgili şu anda 1 milyon 150 bin dijital veriyi çözdük. 1 milyon 800 bini çözeceğiz. Çözmeye de devam ediyoruz." dedi.

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı bitecek mi? Müzakereler başladı

ABD ile Çin arasında 1 Mart'ta sona ermesi beklenen ticari ateşkes öncesi iki ülke yetkilileri ticaret savaşlarını bitirmek için tekrar müzakere masasına oturdu.

ABD Temsilciler Meclisi'nde Trump'a Yemen darbesi

ABD'nin Yemen'de devam eden savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği kesmesini öngören yasa tasarısı, Temsilciler Meclisinde kabul edildi.

Aralık ayı cari açık belli oldu

Merkez Bankasının verilerine göre aralık ayında cari açık 1.44 milyar dolar oldu. Buna göre yıllık cari açık ise 27.6 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Sitene Ekle
Etiketler