BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Ali Babacan'ın işi bitmiştir, kimse hayal kurmasın!

CHP'nin ekonomi kurmaylarından Faik Öztrak "Ali Babacan'ın işi falan bitmiştir arkadaşlar kimse oturup da hayal kurmasın" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve partinin ekonomi kurmaylarından Faik Öztrak, Meclis'te yaptığı basın toplantısında Ali Babacan'la ilgili olarak çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Öztrak, "Bakın şimdi Ali Babacan'ın işi falan bitmiştir arkadaşlar kimse oturup da hayal kurmasın" dedi.

Bir gazetecinin, "Ali Babacan’ın alınması durumunda ekonomi yönetiminin durumu nasıl olur sizce?” sorusu üzerine Öztrak, şu yanıtı verdi:

GÜÇLÜ EKONOMİDE ŞAHIS ÖNEMLİ OLMAZ

"Yeterince güçlü kurumsallaşmış bir ekonomide şahıs isimlerinin değişiyor olması bu kadar etkili olmaz. Çünkü siz sistemi çok fazla değiştiremezsiniz. Ama yeteri derecede sistemi olmayan bir ekonomide sıkıntı çıkar. Olay sadece Ali Babacan’ın gidiyor olması değil.

ALİ BABACAN'IN İŞİ BİTMİŞTİR

Bugün Ziraat Bankası Bank Asya ile müzakereleri kestiğini açıklıyor bu neyi gösteriyor arkadaşlar? Kim dedi Ziraat Bankası’nın Bank Asya’yı alma ile ilgili müzakereleri olmaz buna izin verilmez diye? Kim söyledi? Yiğit Bulut seçilmiş cumhurbaşkanının danışmanı. Ali Babacan ne dedi? Müzakereler devam ediyor. Kim haklı çıktı kimin lafı dinlendi? Bakın şimdi Ali Babacan'ın işi falan bitmiştir arkadaşlar kimse oturup da hayal kurmasın” ifadelerini kullandı.