BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
MEDYA

Aleyna Tilki Emrah Karaduman feat: Dipsiz Kuyum

Emrah Karaduman'ın yakında yayınlanacak olan 'BombarDuman' albümünün ilk şarkısı 'Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki' video klibiyle bugün yayınlandı.

Emrah Karaduman'ın yakında yayınlanacak olan 'BombarDuman' albümünün ilk şarkısı 'Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki' video klibiyle bugün yayınlandı.

Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman'ın bir dönem sevgili oldukları iddia edilmişti. Şarkının sözleri bu açıdan hayli dikkat çekici oldu. İşte Emrah Karaduman'ın yeni albümündeki Dipsiz Kuyum şarkısının Aleyna Tilki yorumu:

Misafir çocuğu gibiydin / Geldin dağıttın gittin / Ben her gün kokunu öperdim / Yazıp sustuğum sendin/ Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez / Kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez

Düşmeye doyamadığım dipsiz kuyumdun / Kırılan hayallerimin başrolü oldun / Seni affedecek yollar bulmaktan yoruldum / Seni ben gibi kim sever sanıyorsun?

Dipsiz Kuyum şarkısının sözleri ve düzenlemesi Emrah Karaduman'a ait.

EMRAH KARADUMAN KİMDİR? 4 Kasım 1987'de dünyaya gelen Emrah Karaduman aslen Samsunludur. Maddi sıkıntılar nedeniyle müzik kariyerini geliştirmek için gittiği konservatuvar bölümü bitirememiştir.

Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşınmıştır.

Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çalmıştır.

Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir.

2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman 2016 yılında Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yaptı ve bu yazın en çok dinlenen şarkıları arasına girmiştir.

Sitene Ekle