BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  GÜNCEL

Alanya'da bebek cesedi bulundu!

Antalya'nın Alanya ilçesinde araziye gömülü bebek cesedi bulundu.

Abone ol
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir arazide gömülü bebek cesedi bulundu. Antalya Adli Tıp Kurumuna getirilen bebeğin cesedi görevliler tarafından teslim alınarak morga konuldu.

Edinilen bilgiye göre, boş bir araziye gömülmüş bebek cesedi bulundu. Derine gömülmediği için bir kısmı açığa çıkan bebeği fark eden köylüler, önce cesedi alıp mezarlığa gömdü; ardından kadını jandarmaya ihbar etti. Evli ve 2 çocuk babası H.E. ile ilişkisinden olan gömülü bebek cesedi, Cumhuriyet Savcısı gözetiminde çıkartılırken; anne F.E. jandarma tarafından gözaltına alındı.
 
Ölü doğduğu iddia edilen bebeğin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için ceset, özel bir cenaze şirketi aracılığıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına gönderildi. Bebeğin annesi F.E. ise savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Soruşturmanın bebeğin kesim ölüm nedenine ilişkin rapor hazırlandıktan sonra devam edeceği öğrenildi.
 
Cumhuriyet Savcılığınca gizli yürütülen soruşturma kapsamında olayla ilgili çok sayıda kişinin bilgisine başvurulacağı bildirildi.