BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

ALACAK VERECEK MESELESİNDE KAN DÖKÜLDÜ

İzmit ilçesinde, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan şahısların tartışmasında bir kişi bıçaklanırken konuyla alakal...

Abone ol

İzmit ilçesinde, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan şahısların tartışmasında bir kişi bıçaklanırken konuyla alakalı 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Münür S. (48) ile Volkan A. (25) isimli şahıslar aralarındaki alacak verecek meselesini konuşmak için gece saat 24.00 sularında Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokakta buluşmaya karar verdi. Buluşma noktasına yanındaki Erkut S. (25) ve Ahmet T. (42) ile birlikte gelen Münür S., Volkan A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Münür S., bıçakla Volkan A.’yı sırtından bıçakladı. Volkan A. kanlar içinde yerde kaldı.
Ağır yaralanan Volkan A., çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olaya adı karışan şahıslar 41 TD 950 plakalı araçla kaçtı. Kaçan araç, İzmit D-100 karayolu Çetin Emeç Üstgeçidi altında İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından durduruldu. Araç içindeki Münür S., Erkut S. ve Ahmet T. gözaltına alındı. Şahıslar adliyeye sevk edildi.
(İHA)