BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  GÜNCEL

Akil İnsanlar heyetinde Orhan Baba krizi

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde Orhan Baba krizi yaşanıyor. Gencebay'ın sağlık sorunları nedeniyle memleketi Samsun'a gidemeyip televizyon programına katılması kriz yarattı

Abone ol

 İNTERNETHABER - Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencabay’ın, sağlık sorunları nedeniyle kendi memleketi de dahil Karadeniz seyahatine katılmaması ancak jüri olarak PopStar programında canlı yayına çıkması kriz yarattı.

ÜZÜNTÜDEN HASTA OLDUM GİDEMİYORUM

Akil İnsanlar Heyetinde yer alan Gencabay katıldığı Siyaset Meydanı'nda hakkında yapılan eleştirilerle ilgili, "Çok kırıldım, hatta hasta oldum, doktora gittim. Bunca yıldır halkın Orhan Babası olarak biliniyorum. Bunca yıldan beri hiç anlaşılmadım mı diye üzüldüm. Dostlarım ne dediğimi çok iyi bilir ama bazı gönül dostları bazı sesler çıkardı. Buna kırıldım. Ben böyleyim diyorum ve bana bu olumsuz şeyleri nasıl yakıştırdılar bilmiyorum, buna gönlüm kırıldı" demişti.

Gencebay katıldığı Siyaset Meydanı programında da Karadeniz gezisine neden katılmadığı sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Medyada yapabileceğim ne varsa yapıyorum. Ama kısa süre sonra etkinliklere katılacağım. Bazı sağlık sorunlarım var. Kalbimde ritim sorunu var önemli düzeyde. Yıllar önce baypass ameliyatı olmuştum. Ritim sorunu önemli tabii. 4 tane doktorum da bir yerlere gitmemi istemedi. Ama bir an evvel katılsam diyorum. Üzülüyorum da buna, çok üzülüyorum. Ancak sonuçta fiili olarak katılacağım."

SAMSUNLULAR ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ

Heyetin Karadeniz'deki il ziyaretlerine katılmayıp PopStar yarışmasında jüri olarak ekrana çıkması ise heyeti de sıkıntıya soktu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Gencabay'ın memleketi Samsun'a da giden heyette hemşehrileri Gencabay'ı göremeyen Samsunlular hayal kırıklığı yaşadı.

SAMSUN GEZİSİNE GİTMEDİ AMA CANLI YAYINA ÇIKTI

Sağlık gerekçeleri ile Karadeniz gezilerine katılmayan Gencebay'ın canlı yayınlanan PopStar programında jüri üyesi olarak erkana çıkması çözüm sürecine katkı bekleyenleri de şaşırttı.

Gencebay, daha önce de aynı programın jüri üyesi Bülent Ersoy ile ilginç bir tartışma yaşamıştı. Bülent Ersoy, Gencebay’a, “Sen şimdi biz aptallarla konuşmazsın herhalde. Akıllı seçilmişsin bizler de aptallarız demek ki” demiş ve eklemişti “Ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm.”

Orhan Gencebay’ın ‘bütün insanlarımız aklı başında’ sözlerine Ersoy ‘ben daha önce ölüm yerine çözüm demiştim. Bu yüzden en akıllı benim’ demişti.

HEYET YENİ İSİM ARAYIŞINDA

Taraf gazetesi Genel Yayın Yöentmeni Oral Çalışlar ve gazetenin yazarı Yıldıray Oğur'un yer aldığı Karadeniz heyeti, şimdi halkla da daha sıcak temas kurulmasında yardımcı olarak bir ünlü isim arıyor.

Kulislerde konuşulanlara göre bile bazı illere ünlü bir isimle gitmek isteyen heyetin Rize için Hakan Şükür, Ordu içinse Akdeniz heyetinde yer alan Kadir İnanır'ı Gencabay'ın yerine il gezilerine götürmeyi planladığı öğrenildi. Heyetin bir diğer projesinin de Marmara bölgesinde görevli Hülya Koçyiğit ile Gencebay'ın görev alanlarını değiştirmek olarak konuşuluyor.