BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Akil insanlar adım adım yurdu geziyor

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu bugün de Atakum ilçesindeydi.

Abone ol

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Üyesi Bendevi Palandöken , "Bin yıldır bir arada yaşayan insanların arasına nifak tohumu serpilmesinden istifade edenler, artık kendilerine bir çekidüzen versinler. Artık Türkiye büyüyor ve değişiyor" dedi.

Atakum ilçesinde esnafı ziyaret eden Palandöken, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın düşüncelerinin önemli olduğunu söyledi.

Gün içinde yaptıkları toplantıya katılan Samsunluların, "kanın, şiddetin durması, ülkenin birlik beraberliğinin devam etmesi" yönünde görüş belirttiklerini ifade eden Palandöken, kentte fikir birliğinin üst seviyede olduğunu, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Hiçbir partinin uzantısı olmadıklarını anlatan Palandöken, "Ben Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu başkanıyım. Herkesin ortak bir amacı var. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, akan kanın durması, insanların kardeşçe yaşaması ve kaybedilen değerli şehitlerimizin huzur içinde yatması, gazilerimizin sağlıklı yaşamaları için önemli" diye konuştu.

TÜRKİYE BU MOZAİĞİ KORUYACAK

"Barış süreci demeyelim, bu çözüm süreci. Savaşın sonunda barış olur" diyen Palandöken, şunları belirtti:

"Bu sürece Samsun halkının önemli desteği var. Samsun'da ayrımcılık olmaz, her insan var. Bin yıldır bir arada yaşayan insanların arasına nifak tohumu serpilmesinden istifade edenler, artık kendilerine bir çekidüzen versinler. Artık Türkiye büyüyor ve değişiyor. Her büyüdüğü dönemde bu sıkıntılar oluyor ama bu sıkıntıların sona ermesinde halkın iradesi çok önemli. Zaten milletin istediği yönde bu değişimler olacak. Bizim yaptığımız salon toplantıları ve ziyaretlerle olacak. Türkiye bu mozaiğini koruyacak, huzurlu günlerine devam edecek."