BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
HABER /  DÜNYA

Akhisar, sponsorunu buldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da, daha önceden prensipte anlaştığı göğüs ve sırt reklam sponsorları Keskinoğlu ve Kö...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da, daha önceden prensipte anlaştığı göğüs ve sırt reklam sponsorları Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz ile imza töreni düzenlendi.
Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan imza törenin de bir araya gelen yetkililer, kazananın Akhisar olduğunu ifade etti. İmza töreni öncesi açıklama yapan Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Öncelikle Akhisar Ticaret Odası Başkanımız’a teşekkür etmek istiyorum. Akhisar’ın iki köklü firmasını öncü bir fikirle buluşturduğu için önümüzdeki sezon için iç sahada yapacağımız müsabakalarda, önde göğüs kısmında Keskinoğlu firması ve sırtta Köfteci Ramiz firmasının reklamları yer alacak. Deplasmanda yaptığımız karşılaşmalarda ise önde göğüs kısmında Köfteci Ramiz ve sırt kısmında da Keskinoğlu firmasının reklamı yer alacak. Her iki firmamız ve kulübümüz için hayırlı olsun” dedi.
İmza törenine; Keskinoğlu Şirketler Grubu adına İsmail Keskinoğlu, Köftci Ramiz adına Birtan Taşkınlar, Birol Taşkınlar, Bülent Taşkınlar, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Belediyespor Tektik Direktörü Hamza Hamzaoğlu katıldı.
(İHA)