BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,83
ALTIN 2.414,43
HABER /  GÜNCEL

Akdağ koltuğunu yeni sahibine bıraktı

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, görevini yeni Bakan Mehmet Müezzinoğlu'na devretti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-  Sağlık Bakanı Recep Akdağ koltuğunu yeni bakan Mehmet Müezzinoğlu'na bıraktı. Düzenlediği basın toplantısında açıklama yapan Recep Akdağ önce  hakkını helal etti ardından ise helallik istedi.

İşte Akdağ'ın yaptığı o açıklama;

'Yıllardır gece gündüz demeden insamıza sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Herkesin haklarını helal etmesini istiyorum.Ben hakkımı helal ediyorum.

Görev sürem içinde destek katkıları ile yanımda olan AK Parti başta olmak üzere tüm bakan arkadaşlarıma sivil toplum örgütlerime bürokratlara tüm sağlık çalışanlarına bizi destekleyen sağlık muhabirlerine, aileme herkese teşekkürlerimi arz ediyorum. Yıllardır her türlü sıkıntıyı benimle göğüsleyen başta anneciğime, eşim Şeyma Hanıma ve çocuklarıma da şükranlarımı sunuyorum. Görevimi gönül rahatlığı ile devrediyorum. Her zaman milletimizin emrinde olacağız.' 

MUTLULUK DUYUYORUM

Akdağ'ın ardından yeni görevi ile ilgili açıklama yapan Müezzinoğlu, 'Bugün AK Parti hükümetinin sağlık Bakanlığı’nda görev devrini Sayın Bakan’dan alıyor olmaktan mutluluk duyuyorum.

Ben siyasete girdiğim günden beri kendim için duam var. Ülkem ve milletim adına üstlendiğim sorumlulukların hakkını ve sorumluluğunu verebilmeyi Rabbim nasip etsin. İnşallah bunun huzurunu Rabbim nasip eder.'
dedi.