BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Akbank personel alımı başvuru ekranı-2016

Akbank bünyesindeki boş kontenjanlar için yeni personel alacak. Peki Akbank personel alımı için başvuru nasıl yapılacak, Akbank memur alma sınavı 2016 ne zaman yapılacak?

Abone ol

Akbank personel alım başvurusu için kritik süreç başlıyor. Akbank boş kontenjalar için personel alacağını ilanla duyurdu. Peki Akbank personel alım, başvuru şartları nedir, Akbank sınavı ne zaman yapılacak?

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-2016

Türkiye’nin marka değeri en yüksek bankası olan Akbank uzun bir aradan sonra yeni personel alım ilanları yayınladı. Akbank personel alımı bekleyen adayların başvuruda bulunabilmeleri için çok sayıda ilan verildi. Akbank personel alımlarının ülke genelinde olacak, İstanbul’dan karsa kadar tüm şehirler için başvurularda bulunabilirsiniz. Sizde Akbank’ ta çalışmak istermisiniz ? Cevabınız evet ise dilerseniz detaylara geçelim.

Akbank personel alımı  2016 yılının ilk aylarında karşımıza çok sayıda ilanla çıktı. Ülke genelinde müşterilerine kaliteli hizmeti kendisine görev edinmiş Akbank, Personel alımlarında çok seçicidir Vermiş olduğu hizmet kalitesini sürekli artırmak isteyen banka yeni personel alımlarında genç, d,namik ve kariyer hedefleyen personellerle çalışmayı tercih etmektedir.

Akbank personel alımı  2016 yılında hangi pozisyonlarda yapılacak. dilerseniz detaylandıralım.

♦Gişe Yetkilisi,
♦Çağrı Merkezi Yetkilisi,
♦Veritabanı Uzmanı,
♦Ticari Satış Yöneticisi,
♦Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi,
♦Bireysel Müşteri İlişkileri Yön./Yön.Yard.
♦Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi.

Akbank personel alımı 2016 yılında bu pozisyonlarda yapılacak olup, bu ilanlar yanında yine başka pozisyonlar’da bulunmaktadır. Akbank personel alım şartları ve Akbank personel alımlarını alt kısımda verilen linki kullanarak takip edebilirsiniz.