BIST 10.068
DOLAR 32,21
EURO 34,79
ALTIN 2.427,30
HABER /  DÜNYA

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun kamerada

Maltepe’de bulunan bir akaryakıt istasyonu silahlı ve maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Soygun anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıd...

Abone ol

Maltepe’de bulunan bir akaryakıt istasyonu silahlı ve maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Soygun anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, Maltepe’de bulunan bir akaryakıt istasyonunda sabah saatlerinde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, istasyon çalışanları müşteri bekledikleri sırada bir aracın hızla istasyona geldiği görülüyor. Araçtan inen maskeli 2 kişi, çalışanlara silah doğrultuyor. Zanlılardan biri çalışanları silahla etkisiz hale getirirken, diğeri ise market bölümüne geçiyor. Yaklaşık 2 bin 500 lirayı alan soyguncu birkaç saniye içinde dışarı çıkıyor. Araçlarına binmeye hazırlanan soygunculardan birinin, çalışanlardan birine tekme attığı anlar da kameraya yansıyor. Zanlılar daha sonra geldikleri otomobile binerek hızla uzaklaşıyor. Yaşanan soygunun ardından polis inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, plakası net bir şekilde görülen araçla kaçan soyguncuların peşine düştü.
(İHA)