BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

AK Partili isimden ABD'ye: 'Ey Amerika ölümün yaklaştı'

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır. 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyür ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı" dedi.

Abone ol

BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde konuşan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır. 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyür ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törene AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala, Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı.

"TÜRKİYE'Yİ SINIRLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Törende konuşma yapan Hakan Çavuşoğlu ise AK Parti'nin sadece siyasi bir parti olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu millet dolardan korkmaz, bu millet tank yığınlarından, demir yığınlarından korkmadı. Bu milleti dolarla korkutamazsın, boyunduruk altına alamazsın. Biz Allah'ın izniyle bunların üstesinden geleceğiz. Dolardaki bu yükselme tamamen sentetiktir. Türkiye'yi sınırlamaya, belli bir kalıbın içerisine sığdırmaya çalışıyorlar ama nafile. Dünyada eksen, güç odakları, sermaye yer değiştiriyor.

"DOĞDUN, BÜYÜDÜN, ÖLÜMÜN YAKLAŞTI"

İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır; 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyük ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı; ne yaparsan yap. Mesele, 4 bin TIR silah verdiği o projeyi çökerttiğimiz meselesidir. Mesele, S-400'dür. Türkiye'nin kendine çıkar odaklı iradesini ortaya koyma meselesidir."