BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den Yılmaz Özdil açıklaması! Kim kovdurdu?

Yılmaz Özdil’in Hürriyet’ten ayrılmasının hükümet baskısıyla ilgisi olmadığını iddia eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz "Bu mesele, Özdil ile patronu arasındaki bir konudur.’’ dedi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’in Hürriyet’ten ayrılmasının AK Parti’ye bağlanmaya çalışılmasına tepki gösterdi. 

"KILIÇDAROĞLU DA CEVİZOĞLU'NU KOVDURDU!"

Salih Kapusuz, ‘’Bir gazetede yazar olmak, önüne gelene hakaret ve küfür etme hakkını kimseye vermez. Basın özgürlüğü, hakaret özgürlüğü değildir’’ dedi. Kapusuz, ‘’Yılmaz Özdil konusunu dilinden düşürmeyenler, Kılıçdaroğlu’nun bir telefonuyla kovulduğunu iddia eden Hulki Cevizoğlu’nu niye konuşmamaktalar?” diye sordu.
 
ÖZDİL'İN HAKARETLERİNE SAHİP ÇIKAN DA HÜRRİYET'Tİ!
 
Kapusuz, şöyle devam etti:

“Bugün Türkiye’de gazetecilerin özgürlüğünü kısıtlayanlar patronun emriyle yazı yazan gazetecilerdir. Patronunun talimatıyla yazı yazan bir gazeteci, gün gelir o patronunun talimatıyla işten el çektirilir. Bu kadar süredir Yılmaz Özdil’in hakaret dolu yazılarını yayınlayan ve sahip çıkan yine Hürriyet değil miydi?

"ÖZDİL İLE PATRONU ARASINDA BİR KONUDUR"

Bu mesele ne basın özgürlüğü meseledir, ne de hükümetin sorunudur. Bu mesele, Özdil ile patronu arasındaki bir konudur.’’