BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'deki Pensilvanya ajanları

Cemaatle kavgalı olan yazarlardan Rasim Ozan Kütahyalı, Pensilvanya hakkında ağır bir yazı kaleme aldı.

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, cemaat mensuplarının Erdoğan hayranı görünümünde AK Parti'ye sızıp ajanlık yaptığını yazdı.

Gülen cemaatine yönelik sert yazılarıyla bilinen yazarın hedefinde yine Pensilvanya vardı. Bugünkü yazısında paralel yapıyı "Kalleşliğin organize olmuş halidir Pensilvanya çetesi" olarak tarif eden Kütahyalı, bu yapılanmanın son organizasyonunu böyle anlatıyor:

ERDOĞAN HAYRANI KILIĞINDA YENİ TİPLER

"Pensilvanya hâlâ ve hâlâ inanılmaz organizasyonlar yapıyor. Bunların iki tanesini yeni çözdüğüm için bizzat biliyorum. Pensilvanya yepyeni taktiklerle manipülasyon ve kara propaganda çalışmalarına devam ediyor. Pensilvanya mamulatı AK Parti'li ya da Tayyip Erdoğan hayranı kılığında kimi yeni tipler var etrafta. Bunlar işadamı gibi esnaf gibi serbest meslek sahibi gibi hükümet yandaşı ünlü kişilerin yanına yanaşıyor. Pensilvanya'ya ve paralel yapıya dümdüz gidiyor. Paralel örgüte öyle laflar ediyor, Cumhurbaşkanı'na öyle övgüler düzüyor ki karşı taraf adamı bambaşka biri zannediyor. Bu işleri de Pensilvanya'ya bağlı çalışan istihbaratçılar organize ediyor.

RESMEN PENSİLVANYA AJANLARI BUNLAR

Sonra bu sözde AK Parti yandaşı isimler hafif dozdan Pensilvanya'nın istediği bilgileri bu kişilere sızdırmaya başlıyor. Bu sızıntıların doğrudan hükümete çakması söz konusu olmuyor. Çok dolaylı yollardan hedefe ilerliyor Pensilvanya. Mesela diyelim Pensilvanya'ya zarar verme potansiyeli olan biri var. O kişinin itibarsızlaştırılması lazım. Hemen o kişinin geçmişte hükümet veya Erdoğan aleyhine yapıp ettikleri araştırılıyor ve hepsi bir paket yapılıyor. Aynı şekilde o kişiyi devlet nezdinde itibarsızlaştıracak ne varsa geçmişten bulunuyor, çıkartılıyor; dişe dokunur bir şey yoksa da imal ediliyor. Bu kara propaganda malzemeleri de AK Parti'ye yakın bilinen yayın organlarına ya da isimlere servis ediliyor. Servis edenler de görüntüde paralel yapıya küfreden Erdoğan'ı destekleyen Pensilvanya'nın kolpacı ajanları oluyor. Evet resmen Pensilvanya ajanları bunlar.

ORGANİZE KALLEŞLİK

Pensilvanya aslında eskiden beri böyleymiş. Bizler salak gibi uzun süre bu korkunç örgüt yapısının varlığını inkâr ettik. Tabii Eski Türkiye'de Gülenistlerin düşmanı olan Kemalist yapılanmaların bu çeteden farksız olması yüzünden de biraz da bu körlüğümüz. Ama hiçbir örgüt bunlar kadar organize bir kalleşlik içinde değildi. Bana "paralel yapı nedir" derseniz eğer, "kalleşliğin dehşet verici şekilde organize olmuş şekli" diye cevap veririm. Bu akıl almaz organize kalleşlik örneklerini de yazacağım."