BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

AK Parti ve MHP'ye edepsiz benzetme

Taraf yazarı Cem Sey, AK Parti'yi 'iğfal edilen' babayiğit, MHP'yi de 'iğfal eden 40 harami'ye benzetti.

Abone ol

AB reformlarını aksattığını ileri sürdüğü AK Parti'yi eleştiren Taraf yazarı Cem Sey'in köşesinde anlattığı hikayenin sonunda yaptığı şoke edici benzetme hem AK Parti hem de MHP'yi fena kızdıracak.

Gazeteciler.com sitesi, AK Parti'nin AB üyeliğine asılmamasına tepki gösteren Taraf yazarının işi belden aşağı çirkin bir benzetmeye döktüğü yazıyı gündeme getirdi. Yazar köşesinde önce meşhur 40 haramiler hikayesini anlattı:

"Kırk haramiler tarafından kervanları devamlı soyulan bir kervan sahibi, "malımı koruyacak bir babayiğit var mı" diye sormuş. Ufak tefek, utangaç bir adam çıkarmışlar önüne, "en iyisi budur" demişler. Kervan sahibinin adamı pek gözü tutmamış ama denemeye karar vermiş. Yola çıkmışlar. Kırk haramiler tabii yine çıkagelmiş.

Kervanı soyup soğana çevirmişler ama "babayiğit'ten gık çıkmıyor.
Sonunda haramilerin başı, kervan sahibine dönüp, "bizi kılıçtan geçirecek birini tutmuşsun, kimmiş bakalım o" deyince, kervan sahibi saniye sektirmeden adamı işaret etmiş.

Birinin kendilerini keseceğini iddia etmesini gurur meselesi yapan kırk haramiler de cezalandırmak için birer birer adamı iğfal etmeye başlamış.
Tam sıra kırkıncıya geldiğinde adam "heeeyt" diye narasını atıp, kılıcını çekmiş ve hepsini doğramış, sonra da gururla kervan sahibine dönüp, "nasıldım ama?" demiş.
Kervan sahibinin hâlâ korkudan yüzü beyaz, bacakları titriyor. Yanıt vermiş: "İyiydin de, her seferinde kırk haramiyi ben nereden bulacağım?"

MHP'LİLERİ VE AK PARTİLİLERİ
ÇİLEDEN ÇIKARACAK İĞRENÇ BENZETME

Bu hikayeyi anlatan Taraf yazarı sonra aynen şu yorumda bulunuyor:
"İşte AKP de böyle bir "babayiğit".
Yani erkekler tarafından iğfal edilen bir babayiğit...
Çirkin benzetme burada da bitmiyor...
Devamına MHP'yi de karıştırıyor...
MHP'de onun deyimi ile "AK Parti'yi düdükleyen 40 yiğit" rolünde...

"AKP'ye her gün sormak artık farz oluyor: "AB reformlarını ciddiye almanız için, her reformdan önce düdükleyecek kırk MHP'liyi size biz nereden bulacağız?"