BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

AK Parti Samsun ilçe belediye başkan adaylarını Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Türkiye'nin yükselişe geçtiği dönemlerde tuzaklar kurulduğunu söyleyen Erdoğan, "Kimileri bilerek, kimileri bilmeyerek, içimizdeki gafillerden bazıları da bu oyunda figüranlık yapmıştır." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"nda önemli açıklamalar yaptı.

ENANİYETİN EMRİNDEDİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kişisel hesaplarını şehrinin, partisinin, ülkesinin üzerinde tutan kişi bilin ki davasının değil enaniyetinin emrindedir." dedi.  

FUTBOLCULAR İÇİN ANIT
Erdoğan, Samsun'da eski stadyumun yerine yapılacak millet bahçesine, 1989'daki kazada ölen Samsunsporlu futbolcular için anıt dikileceğini açıkladı.

İÇİMİZDEKİ BAZI GAFİLLER FİGÜRANLIK YAPIYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ne zaman yükselişe geçmişse, ne zaman kendine büyük hedefler belirleyip oraya doğru yürümeye başlamışsa önüne hep tuzaklar döşenmiştir. Kimileri bilerek, kimileri bilmeyerek, içimizdeki gafillerden bazıları da bu oyunda figüranlık yapmıştır." diye konuştu.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN İŞİ
Erdoğan, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu belirterek, "Çünkü AK Parti, belediyelerdeki hizmetleriyle rüştünü ispatlamış bir kadro tarafından kurulmuş ve yönetilmiştir." ifadelerini kullandı.

KENEVİRİN MERKEZİ VEZİRKÖPRÜ OLACAK
Erdoğan, "Samsun Vezirköprü’de kenevir ekimini yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Vezirköprü bu işin merkezi olacak" dedi.

CHP YALAN SÖYLEMEK İÇİN TAZMİNAT KOMİSYONU KURDU
Kılıçdaroğlu'nun "çiftçiler aç, çiftçilerin elinden toprakları alındı" iddiasına değinen Erdoğan, şunları söyledi: "Samsunlu işçilerimize toplamda 2 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Ama bundan haber yok. Bunun derdi yalan, iftira. İşi gücü yalan. Şu anda devam eden mahkemeler var. Onlardan da gelir. Bunun tazminatlarını ödemek üzere tazminat komisyonu CHP’nin içinde kurdular. Onlardan toplanan paralarla tazminatları ödeyecekler. Rahat rahat yalan söyleyebilecek."

19 MAYIS FARKLI KUTLANACAK
Bu yıl 19 Mayıs'ı daha farklı bir heyecan ve anlamla kutlayacaklarını söyleyen Erdoğan,"2019'dan 2023'e kadar olan milli mücadele ve yeni devletimizin kuruluş dönemini kesintisiz, kutlama programıyla değerlendirmeyi planlıyoruz." dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 seçimlerinde yarışacak Samsun'da AK Parti adaylarını anons ederek sahneye çağırdı. Bilindiği üzere Samsun Büşükşehir adayı Mustafa Demir daha önce açıklanmıştı.

İŞTE AK PARTİ SAMSUN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI