BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

AK Parti MYK toplanıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bu akşam toplanacak. Toplantıda c...

Abone ol

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bu akşam toplanacak. Toplantıda cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları masaya yatırılacak.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin oy verme işlemleri sona erdi. YSK’nın seçim yasağını kaldırmasının ardından seçim sonuçları açıklanmaya başlayacak. Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’dan Ankara’ya gelerek genel merkezde sonuçları takip edecek.
Başbakan Erdoğan’ın Ankara’ya gelmesinin ardından ve kesin seçim sonuçlarının alınması ile birlikte partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları masaya yatırılacak.
MYK toplantısının ardından ise AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) yarın Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak.
(İHA)