BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ak Parti İstanbul iftarı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın Haliç Kongre Merkezinde verdiği iftara siyaset, sanat ve iş dünyasından davetli isimlerin katılımlarıyla ...

Abone ol

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın Haliç Kongre Merkezinde verdiği iftara siyaset, sanat ve iş dünyasından davetli isimlerin katılımlarıyla sürüyor.AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve görevliler İftara davetli olan konukları, ev sahibi sıfatıyla kapıda karşıladı.

’’HAKİKATEN ÇOK GÜZEL BİR AKŞAM’’
Davetlilerden Yapımcı Can Tanrıyar, “Hakikaten çok güzel bir akşam. Tam İstanbul’un havasını tadacağımız bu ramazan gününde bence başbakanımızın bu daveti ile güzel bir iftar açacağız.Sayın başbakanımız herhalde yine ilginç şeyler anlatacaktır. İftar sonrasında onu dinleyeceğiz” dedi.

’’AZİZ BİR GÜN’’
Sanatçı İzzet Yıldızhan, “Ne söyleyelim. Burada böyle aziz bir günde başbakanımızın davetlisi olmak güzel bir şey tabii ki. Birlikte iftar açacağız.’’ diye konuştu.

’’BÜTÜN İSTANBUL BURADA’’
Konukları kapıda karşılayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu ise, “İftarımız geleneksel hale gelmiş, her dönem güzel oluyor. Bütün İstanbul burada, sanat dünyası, herkes burada. Tam bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkıyor. Bugünde başaracağız inşallah” dedi.

’’ÇAYA BEKLERİM BAŞBAKANIM’’
Öte yandan, Haliç Kongre Merkezi’nin karşısında ki bir binaya asılan ve üzerinde ‘çaya beklerim başbakanım’ yazılı dev pankart dikkat çekti.İftara davetli konukların katılımları sürerken ilerleyen dakikalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da alana gelmesi bekleniyor.
(İHA)