BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
GÜNCEL

AK Parti ile MHP birbirine girdi! Böyle yuhaladılar

Manisa'da AK Partililer ve MHP'liler arasında büyük bir kavga yaşandı. Belediye Meclis Toplantısına ait görüntülerde AK Partili sıralar masaları yumruklayarak MHP’li Ergün’ü protesto ediyor. MHP’liler ise toplantı çıkışı AK Partilileri yuhalıyor.

Belediye Meclis Toplantısına ait görüntülerde AK Partili sıralar masaları yumruklayarak MHP’li Ergün’ü protesto ediyor. MHP’liler ise toplantı çıkışı AK Partilileri yuhalıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Cengiz Ergün, katıldığı bir televizyon programında “ittifak yukarıda var, tabanda ittifak yok” ifadelerini kullanmıştı.

Manisa’da yerel siyaset noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Cengiz Ergün, “Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanımız tam ittifak halinde iken Manisa’da bunun yolu açılmıyor. Neden, MHP bir daha burada seçim almasın. Ak Parti İl Başkanı açık ve net bir şekilde ‘içimize sindiremiyoruz’ dedi. Bakın içimize sindiremiyoruz, anahtarı istiyoruz, bu söylemlerle devam edilecekse ben de kılıçları çeker, vatandaşımıza açıkça anlatırım. Bütün Manisalılar bilsin; 15 aydır borçlanma yetkisi bekliyoruz. Nasıl bir ittifak bu?” demişti.

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI KARIŞTI Dün yapılan Manisa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesi AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Cengiz Ergün ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada meclisteki sorunlu maddelerle ilgili tam mutabakata varıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamanın aksine tam mutabakata varılmadığını, borçlanma talebine kısmen evet diyeceklerini belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler