BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66
HABER /  GÜNCEL

AK Parti grubu canlı izle Recep Tayyip Erdoğan'ın aday açıklaması

ANKARA'da gözler saat 11.45'deki AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adayları açıkladığı toplantıyı canlı yayınla izleyebilirsiniz.

Abone ol

ANKARA ve İzmir başka olmak üzere AK Parti'nin merakla beklenen belediye başkan adayları Meclis'teki grup toplantısında açıklanıyor. Belediye başkan adaylarını bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tanıtıyor. Saat 11.45'teki AK Parti grup toplantısını bir çok televizyon kanalı canlı yayınla veriyor.

Erdoğan canlı AK Parti grubu : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti grubundaki belediye başkanları açıklamasını aşağıdaki playerden canlı yayınla izleyebilirsiniz.

Belediye başkan adayı açıklanan 20 il : Ankara, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Konya, Mardin, Muğla ve Sakarya büyükşehir belediye başkan adaylarının yanı sıra Afyonkarahisar, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Karaman, Muş, Uşak, Yozgat ve Sivas.

İstanbul adayı ne zaman açıklanacak? : Bugün açıklanacak olan başkan adayları listesinde İstanbul adayı yer almıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güney Amerika ziyareti sonrasında İstanbul adayını açıklayacağı öğrenildi.