BIST 10.224
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.384,37
HABER /  DÜNYA

Ailelerine kavuşan minikler gözyaşı döktü

İstanbul’da Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen nikah ve sünnet şöleninde kaybolan minik çocuklar, ailelerine kavuşmak için gözyaşı dö...

Abone ol

İstanbul’da Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen nikah ve sünnet şöleninde kaybolan minik çocuklar, ailelerine kavuşmak için gözyaşı döktü.
Esenyurt Belediyesi, Hakan Şükür Stadı’nda 2 bin çocuk için sünnet, 200 çift için ise nikah töreni düzenledi. Ancak alanın çok kalabalık olması sebebiyle minik çocuklar ailelerinin yanından kayboldu. Vatandaşların bulduğu çocuklar Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zabıta görevlileri kaybolan çocukların ailesini bulmak için yoğun çaba gösterdi. Bu sırada kaybolan bir sünnet çocuğu, sahnenin önünde gözyaşı döktü. Minik sünnet çocuğunun döktüğü gözyaşı herkesi duygulandırdı. Sünnet çocuğu kendisini almaya gelen annesine uzun süre sarılarak gözyaşı döktü.
Elindeki balonuyla kaybolan bir kız çocuğu, her şeyin annesinin elini bıraktığı için başına geldiğini söyledi. Minik kız çocuğu da ailesi gelene kadar ağladı. Kız çocuğu kendisine almaya gelen babasına teslim edildi.
(İHA)